• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaarrr doğum gününde nasıl bir sürpriz yapayım...?

Gulsheeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
88
19
98
erkek arkadaşımla tanışalı 4 ay kadar oluyor. doğum günü için nasıl bir şey yapsam bir türlü karar veremedim. abartıya kaçmak da istemiyorum. çünkü daha yeni yeni tanıyorumm. yardımm edin lütfenn

yeni tanıştığın birine şaşalı gösterişli bir sürpriz biraz abartı olur... sonuçta yenisiniz...
sade bişeyler düşün mesela... klasik olacak ama en romantiği bence bir cafede otururken pasta gelsin.. ardından hediyeni verirsin...
her zaman romantik bulmuşumdur...

yeni tanıştığın birine şaşalı gösterişli bir sürpriz biraz abartı olur... sonuçta yenisiniz...
sade bişeyler düşün mesela... klasik olacak ama en romantiği bence bir cafede otururken pasta gelsin.. ardından hediyeni verirsin...
her zaman romantik bulmuşumdur...

Bu da fazla bence adamın dotunu tavana vurdurur gereksiz

erkek arkadaşımla tanışalı 4 ay kadar oluyor. doğum günü için nasıl bir şey yapsam bir türlü karar veremedim. abartıya kaçmak da istemiyorum. çünkü daha yeni yeni tanıyorumm. yardımm edin lütfenn
ben yapmıştım kısa süre önce. alışveriş yaptım nelerrr neler hazırladım mezeler kırmızı şaraplar şahane bir pasta seçip yaptırdım.. gündüzden evi hazırladım çok beğendiği bişey vardı hediye olarak onu aldım. akşam en sevdiği arkadaşlarını çağırdım. ama hiç mutlu edemedim,yüzü gülmedi bir türlü :(((( bende tövbe ettim bir daha yapmam

Sözle kutla bişey almana gerek yok daha 4 ayda ilk hediye ondan gelmeli
haklısınız ama ilk hediyee kısmını biraz aştı. o çok farklı sürprizler yapıyor. ayrıca romantik de. ben de abartıya kaçmadan mütevazı bir şeyler yapayım diyorumm. hediye olarak ne alayımm. pasta kısmı kolay da

ben yapmıştım kısa süre önce. alışveriş yaptım nelerrr neler hazırladım mezeler kırmızı şaraplar şahane bir pasta seçip yaptırdım.. gündüzden evi hazırladım çok beğendiği bişey vardı hediye olarak onu aldım. akşam en sevdiği arkadaşlarını çağırdım. ama hiç mutlu edemedim,yüzü gülmedi bir türlü :KK43:((( bende tövbe ettim bir daha yapmam
yaa ben de böyle sürprizler düşünürüm ama daha erken olduğu için arkadaşların da dediği gibi abartı olurr.

ben yapmıştım kısa süre önce. alışveriş yaptım nelerrr neler hazırladım mezeler kırmızı şaraplar şahane bir pasta seçip yaptırdım.. gündüzden evi hazırladım çok beğendiği bişey vardı hediye olarak onu aldım. akşam en sevdiği arkadaşlarını çağırdım. ama hiç mutlu edemedim,yüzü gülmedi bir türlü :KK43:((( bende tövbe ettim bir daha yapmam

çok merak ettim, neden surat etti? bunca emeğe karşı rol icabı gülümsemeliydi.. size üzüldüm...

neden yüzü gülmemiş ki ? derdi neymiş? vallahi ben kocama daha yapamadım bunları.. tebrik ederim seni

tuttuğu takıma ait bir saat bere eldiven, kupa, bunlar geldi aklıma. yada havalar soğuk kazak , şu kalın gömlekler varya adını unuttum giyiyorsa onlardan alabilirsin..

AAAAAA niyee

yarın benim doğum günüm acaba şuanda yarın şu kıza ne sürpriz yapsam diye düşünen var mıdır?
hatırlaman bile güzel bence arkadaşım. samimi içten bir iyi ki doğdun bile yeter bazen;)

çok merak ettim, neden surat etti? bunca emeğe karşı rol icabı gülümsemeliydi.. size üzüldüm...
bilmem arada bir saçmalar öyle kutlamadan bikaç hafta sonra söyledim hiç yüzün gülmedi yaptığıma pişman oldum dedim.. arkadaşlar aramızda bir sorun var sandı..berbattı yani

Back