• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaaaarrrrrrrr esmerlik yakışır mı bana sizce (resimli )

twetty84

Sevmekten kim usanır...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
3.154
41
358
4-5 senedir sarı saçlıyım ve çok sıkıldım sizce bana esmerlik yakışır mı arkadaşlar şöyle kestane rengi falan kendi saç rengimin ne olduğunu unuttum valla boyatmaktan :) yorumlarınıza ihtiyacım var..

ay resim yamuk olmuş idare edin :)

değişiklik istiyorsan,tereddüt etme yap derim..bnce kumrallık sana çok yakışıcak..esmer demiyorum,çünkü bir esmer olarak sadece saç renginin siyah olmasından ''ben esmerim''diye konuşanlardan haz etmiyorum:1closedeyes: yani sen dedin demiyorum öyle diyenlere tepkimbuyrunnnnnnnnn
boyat çok hoş olursun (;

teşekkürler tatlım bakalım genel anlamda yorumlar ne olucakopuyorumnanaktan

çok açık bi sarı saçın kumrallık verebilirsin biraz ama kestane boyama bence birden koyu olur yerimseniben

fotoshopla koyultuyorum iğrenç görünüo gözüme yaa koyu saç benneyaptımki

Bence cok koyu,bir renge boyama.. geri actirmasi bela valla.. Ben siyaha boyuyordum,kac yildir kendi sacimda siyaha yakin.. Simdi bende sariya yakin tonleri istiyorum ama acilmiyor malesef siyah.. Onun icin acilabilecek renklere boyat bence sacini.. karamel,bakir gibi..

cnm koyu yapma açık renk yakışıyor sana..ama açık kumral daha dogal durur gibime geldii.
güzel kızsın neyapsan yakışırrrrrrr:)

cnm birincisi saçının sarı tonu harika,ikincisi değiştirmek istiyosan sakın kahve veya siyah asla deneme sarşınlık bağışıklık yapıyo valla pişman olma sonra sarıya dönemeyeceğin bi renk olmasın mesela karamel olabilir yada fındık kabuğu rengi. ama bana sorarsa senin rengin harika insan bi anda o tunu yakalayamıyo...

bence birazcık koyulaştırabilirsin hani karamel bal köpüğü gibi renkler hoş olur yani
ama sakın siyah yapma

bal rengi cok hoş olur bence cnm...
kaslarının bi ton koyusu yada acıgına boyatablirsin..

[sıze="2"]deli misin?????????? Sakın bu sarıyı tutturmuşken millet bu sarı için yanıp tutuşurken kapatma güzelliğini derim...[/sıze]

Kesinlikle kumral tonları diyorum,sarı saçtan hemen vazgeç bence,artık herkez sarı kafa dolaşıyor,koyu renk daha asil daha tok duruyor hemde yaşı daha genç gösteriyor..

Bence de arkadaşım kumral-kahve tonları arası renkler yüzünde daha iyi duracak havasını veriyor.Kaşlarının bir ton koyusu veya açığı bir renk daha doğal duracaktır kanımca.

Back