Cnm bnm dha 5 gnum var ama snki hissedyrm ya yda bna oyle geliyor bilemiyorm bide bizde uste gorme dye bsey var cnm bu ay okdr cok test yptmki en son yptgm testte ikinci czgnn oldgu yer parladi bi ışık bi umut galiba hahahahayyyyyyt
Cnm uzlme bidahiki aya olursn blki yda ustune gorme dye bsey var bk bn ilk bbkte bya bldgn adet grdm hmde 5 gun stres ypma olur insallh cnm duam hep sznle tatlmm:*
Cnm uzlme bidahiki aya olursn blki yda ustune gorme dye bsey var bk bn ilk bbkte bya bldgn adet grdm hmde 5 gun stres ypma olur insallh cnm duam hep sznle tatlmm:*
ya inşallaah ya kafayı yıyecegm artık bıkere denedım köpurmedı şimdi ise dünden berı her yaptıgım köpuruyo ya aslında benım nasıl oludu bılıyomusun adetım gecmeden süpelenıyorum biz bes ay önce cocuk yapmaya başladık o aydan utubaren doğru durust adet görmedım hep lekelenme oluyo sureklı :44::26::18:
Cnm bn dha 7 aylk ewliyim ilk bebbgm doktorn hatasi icn dustu Dsuk ypali 3bcuk ay oldu ve smdi tekrar istyrm bbk malsf yasamadi cnm
ya inşallaah ya kafayı yıyecegm artık bıkere denedım köpurmedı şimdi ise dünden berı her yaptıgım köpuruyo ya aslında benım nasıl oludu bılıyomusun adetım gecmeden süpelenıyorum biz bes ay önce cocuk yapmaya başladık o aydan utubaren doğru durust adet görmedım hep lekelenme oluyo sureklı :44::26::18:
CAnim ustune goruyo olabilirsinn
5 aydırmıilk ay gebelık testı yapmıştım çıkmamıştı doktora gittim anlattım testmest yapmadan ultrasonla baktı yok dedı gönderdi:26:
Dun dayanamyp test yptm galiba var bsiyler kzlar ikinci czgi silik ckti hmn dgl ama aradn braz zmn gcnce dha adetme 5 gn var oyuzdn gliba :) dayanamdm npiym bn her ay eczandn 10 tne test alp stok yparm ah ah bi cizgileri gorsem dagitirm vlla :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?