kızlaaaaaaaaaar karbonat testinde hamileyim galiba

Bnde smdi yptm cmsr suyuyla olan testi aynn ilk altta kabrcklar oldu sonra smpnya gbi tasti :))))

dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: Insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:

arkadasım bu test nedir ki...en iyisi kan testi bence..bende prodüktör almıstım onda cıkmadı.mide bulantılarım cogaldı kan testinde onaylandı.simdi 4 yasında oglum var..

dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:

canım inş. hamişsindir ama karbonat testini geçen ay ben yaptım inanılmaz şekilde köpürdü 3 gün sonra adet oldum

olabilir hiç bir fikrim yok ama inş. sen hamiş olduğun için köpürmüştür

ya inşallaah ya kafayı yıyecegm artık bıkere denedım köpurmedı şimdi ise dünden berı her yaptıgım köpuruyo ya aslında benım nasıl oludu bılıyomusun adetım gecmeden süpelenıyorum biz bes ay önce cocuk yapmaya başladık o aydan utubaren doğru durust adet görmedım hep lekelenme oluyo sureklı :44::26::18:

Kzlar bnde aranza greym ddm aynİ sekilde bnde dsuk yptktn snra korndm snra 2 aydr bbk dsnuyrz bnmde adetm lkelnme seklnde oluyor bide adete yakn kopurme galiba dgru bn adet btimnden snra yptm 1 hfta koprmuyor snra 1 hfta kla ypinca bya kopuruyo anlamdm vlla pskoljk olrak galiba hormnlar arts ypiyo

valla bu gıdısle kafayı yıycezz

adet görmuyomusun sende:44:

kzlar aslnda kfya cok taknca olmuyomus akışna brkmak gerekiyomus ama oda bzde yok tkmamak mumkunmu acabalar kemiriyor bynmi ne zorms ya vlla of

sanırım az önce regl oldum yani çok az leke gelmiş galiba bütün şüpheler boşaymış..

Cnm bnm dha 5 gnum var ama snki hissedyrm ya yda bna oyle geliyor bilemiyorm bide bizde uste gorme dye bsey var cnm bu ay okdr cok test yptmki en son yptgm testte ikinci czgnn oldgu yer parladi bi ışık bi umut galiba hahahahayyyyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…