Guzel bi soruKesik kesik soyle sanki sut bozlmsta ustunde boyle kabrk kabrk tortular oluyo kaymk brikimleri gbi cnm :)
dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: Insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:
arkadasım bu test nedir ki...en iyisi kan testi bence..bende prodüktör almıstım onda cıkmadı.mide bulantılarım cogaldı kan testinde onaylandı.simdi 4 yasında oglum var..
dün akşamdan beri her wc ye her gitmemde karbonat testını denedım hepsındede alttan kabarcıklar cıktı ya hamıle olabılırmıyım acaba :18: insan cocuk ısteyınce herseye umut baglıyo işte:26:
canım inş. hamişsindir ama karbonat testini geçen ay ben yaptım inanılmaz şekilde köpürdü 3 gün sonra adet oldum
ya acaba adet günü yaklaşıncamı köpürüyo
:44::44:
olabilir hiç bir fikrim yok ama inş. sen hamiş olduğun için köpürmüştür
Kzlar bnde aranza greym ddm aynİ sekilde bnde dsuk yptktn snra korndm snra 2 aydr bbk dsnuyrz bnmde adetm lkelnme seklnde oluyor bide adete yakn kopurme galiba dgru bn adet btimnden snra yptm 1 hfta koprmuyor snra 1 hfta kla ypinca bya kopuruyo anlamdm vlla pskoljk olrak galiba hormnlar arts ypiyo
Kzlar bnde aranza greym ddm aynİ sekilde bnde dsuk yptktn snra korndm snra 2 aydr bbk dsnuyrz bnmde adetm lkelnme seklnde oluyor bide adete yakn kopurme galiba dgru bn adet btimnden snra yptm 1 hfta koprmuyor snra 1 hfta kla ypinca bya kopuruyo anlamdm vlla pskoljk olrak galiba hormnlar arts ypiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?