kızlaaaaaaaaaar karbonat testinde hamileyim galiba

Son düzenleme:

Sabah denedim bakayim nolacak diye dibe coktu degilim ben galiba Insallah gercek testte tersi olur .son bi hafta.

cnm benım karbonat testınnaslı yok benımde kabarıyodu adet olmuyorum dıye doktora gıttım hormonal bozukluk varmış ona güvenmeyın ama adet yaklasında normalde köpürüyo sende neden kopurmedı anlamadım adet olmuyvakmısın acaba inşallah hamıledırsın cnm:))))))))

mrb kızlar aranızda yeniyim ve süpersiniz ben de bebiş isteyenlerdenim 2 ay öncesine kadar denemelerim oldu hem karbonatı hemde çamaşır suyunu dedim her ikiside kabardı ama sonuç fos çıktı anlıycanız pek doğru çıkmıyor ama umut işte ya tutarsa

Ben anlamadım ya ..

Şimdi kabarıncamı gebesin kabarmayıncamı?

Benim adetime üç gün var. Eşim gidincede regli oldum. Olduysada üzerine görmüşümdür diyorum.

Beni şüphelnediren belirtiler; Göğüslerime dokunamıyorum çok hassas bu belirtiler 1 haftayı aşkındır var göğüsler 3 4 gündür başladı. Kasıklarıma kramplar giriyor. İştahım çok açık sürekli birşeyler yiyesim var. Sürekli uyku hali beni süphelendirdi.

Kaba işedim karbonatı döktüm bir çay kaşığı ama hiç tepki yok :) İkinci kaşığı attım yine çarkaladım yine :) Bu neydi şimdi :)

Kızlarrr bnimde gebelik şüphem vardı dün test yaptım negatifti bugün karbonatla yaptım hiç köpürmedi karbonat doğru galiba

karbonata ınanmayın kızlar bende denemıstım gebe gostermıstı ama deıldım :S

karbonatla sabah ilk idrarda hamile , ogleden sonrakilerde de hamile deil oluorm bence en sagliklisi kan testi insan uzuluo sonra, karbonatla sabah test yaptm ustu bembeyaz kopuk kopuk oldu ogleden sonra yaptm minik minik kabarciklar sadece, acile gitmek zorunda kaldm idrar testi yapildi negatif adetim gecikeli 10 gun oldu ins hepimizin bebekleri olur

şimdi bu karbonata göre bende hamileyim ozaman daha demin yaptım ecicik köpürdü işte. ha bu arada suda köpürmüyo denedim onayladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…