• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaaaaaaaar karbonat testinde hamileyim galiba

Cnm bnm dha 5 gnum var ama snki hissedyrm ya yda bna oyle geliyor bilemiyorm bide bizde uste gorme dye bsey var cnm bu ay okdr cok test yptmki en son yptgm testte ikinci czgnn oldgu yer parladi bi ışık bi umut galiba hahahahayyyyyyt:62::62::62::62:

inşallah sen hamilesindir mutlumutlu haberlerini verirsin bizlere :16:

Cnm uzlme bidahiki aya olursn blki yda ustune gorme dye bsey var bk bn ilk bbkte bya bldgn adet grdm hmde 5 gun stres ypma olur insallh cnm duam hep sznle tatlmm:*

Cnm uzlme bidahiki aya olursn blki yda ustune gorme dye bsey var bk bn ilk bbkte bya bldgn adet grdm hmde 5 gun stres ypma olur insallh cnm duam hep sznle tatlmm:*

aslında olsa da sürpriz olucaktı bizim için bebek planlayan bir çift değiliz ama şu belirtiler işte bir haftadır şüphedeydim bayada alışmışım sanırım hamilelik fikrine ki içim burkuldu wallahi lekeleri görünce neyse bakalım hayırlısı devamı gelicek mi:25: gelişmeleri yazarım :16::16:

kızlar bu teste göre de benim kocam hamile :52:
çok merak ettiğim için hem kocama yaptırmıştım hem de kendim yapmıştım
bende hiç köpürmemişti :) Kocamda taşmıştı :)

aslında olsa da sürpriz olucaktı bizim için bebek planlayan bir çift değiliz ama şu belirtiler işte bir haftadır şüphedeydim bayada alışmışım sanırım hamilelik fikrine ki içim burkuldu wallahi lekeleri görünce neyse bakalım hayırlısı devamı gelicek mi:25: gelişmeleri yazarım :16::16: senin ilk bebeğin kaç yaşında

ya inşallaah ya kafayı yıyecegm artık bıkere denedım köpurmedı şimdi ise dünden berı her yaptıgım köpuruyo ya aslında benım nasıl oludu bılıyomusun adetım gecmeden süpelenıyorum biz bes ay önce cocuk yapmaya başladık o aydan utubaren doğru durust adet görmedım hep lekelenme oluyo sureklı :44::26::18:

canım o zaman önce bi kadın doğuma gitsene enfeksiyon falan olmasın:20::20:

Arkadaslar bugun size bahsettigim karbonat ve camasir suyu testini deneyen arkadasin hamis oldugu haberini aldik baska topicte hadi hayirlisi ben yapmadim sacma geliyor zaten de 10 fun var bata ama belki bir umut dogrudur:1::49::52:

Cnm bn dha 7 aylk ewliyim ilk bebbgm doktorn hatasi icn dustu Dsuk ypali 3bcuk ay oldu ve smdi tekrar istyrm bbk malsf yasamadi cnm :(

Hdi hyirlisi cok sewindm darisi tum bebis isteyenlere hdi kzlar gzl haberlr bkliyoruzzzz:8::9:

Cnm bn dha 7 aylk ewliyim ilk bebbgm doktorn hatasi icn dustu Dsuk ypali 3bcuk ay oldu ve smdi tekrar istyrm bbk malsf yasamadi cnm :(

çok üzüldüm rabbim bi daha yaşatmasın öyle bir şey .. inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız bnde daha 4 ay bile dolmadı evleneli :) kaç yaşındasın siz hemen bebek istiyordunuz o zman

19 A yeni grdm hayatm bnm esim cok istiyor tabi bnde istyorm :) insllh cnm insallh ysatmaz

ya inşallaah ya kafayı yıyecegm artık bıkere denedım köpurmedı şimdi ise dünden berı her yaptıgım köpuruyo ya aslında benım nasıl oludu bılıyomusun adetım gecmeden süpelenıyorum biz bes ay önce cocuk yapmaya başladık o aydan utubaren doğru durust adet görmedım hep lekelenme oluyo sureklı :44::26::18:

CAnim ustune goruyo olabilirsinn

5 aydırmı:53::53::53::53: ilk ay gebelık testı yapmıştım çıkmamıştı doktora gittim anlattım testmest yapmadan ultrasonla baktı yok dedı gönderdi:26:

Doktora gitmissin ozaman anladim insallsh hayirlisiyla nasip olur evlat da)tum isteyenlere bizede

Dun dayanamyp test yptm galiba var bsiyler kzlar ikinci czgi silik ckti hmn dgl ama aradn braz zmn gcnce dha adetme 5 gn var oyuzdn gliba :) dayanamdm npiym bn her ay eczandn 10 tne test alp stok yparm ah ah bi cizgileri gorsem dagitirm vlla :)))):16:

Dun dayanamyp test yptm galiba var bsiyler kzlar ikinci czgi silik ckti hmn dgl ama aradn braz zmn gcnce dha adetme 5 gn var oyuzdn gliba :) dayanamdm npiym bn her ay eczandn 10 tne test alp stok yparm ah ah bi cizgileri gorsem dagitirm vlla :)))):16:

Sabah ilk idrarla yap CNm kesin sonuç alirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back