Dünden beri konuyu sessizce takip ediyorum.. Kızkardeşinize çok acıdım ..
Nasıl bir aileye sahip bir genc kız ..
Annesi gebelık testını buluyor , bagrış çağrış oluyor cocuk yalan yada doğru bırseyler soyluyor
Sonra anne ve abla yas tutuyor, ya kızımız cınsellık yasamıssa dıye ..
Anlayamıyorum Nasıl bukadar uzak olabılrsınız kardesınızle ..
Daha bırtane yazı okuyamadım konu sahıbınden : Kardeşimin iç alemı acaba nasıl
neler dusunuyor yada ne sıkıntısı olabılır dıye ..
Aksıne : Allahım bıze oyle seyler yasatma bılmem ne gb yazılar okuyorum sasırdıkca sasırıyorum..
doktora goturme dusuncesı , okuldakı hocalara sorma dusuncesı bılmem ne ?
yahu kardesınızı ceksenıze karsınıza , tutsanıza onun ellerınden sarılsanıza kardesınıze ve samımı , sıcak bır dılle sorsanıza ne yasayıp yasamadıgını .. ona guven duygusunu vermıs olsaydınız sımdı boyle karın ağrısı cekıyor olmazdınız .. siz ne kadar iyi bır aılemız var desenizde kardeşinizle yasadıgınız su durumdan aıle ıcındekı kopukluklar gorulebılıyor ..
Yarın annenızın ve sızın ınanmak ıstemedıgı o gercegı ogrenıceksınız . Hıcbır lısede h.testi dagatılmaz .. bu cok net .. Pekı yarın napıcaksınız okuldan donuşte ? bısey Olmussa ne yapacaksınız ?
Konu açıldığından beri konuşulan tek şey;
O genç kızın,testi nerden idrak ettiği!
Bir adım ötesine gidilmemiş konuda..
Yahu birşeyler yaşamıştır yada yaşamamıştır.Bir şekilde
eşyalarının arasına konmuştur test..
Biraz daha geniş kapsamlı düşünseniz daha iyi olmaz mı?
Asıl önemli olan bu genç kızın dünyasında neler olup bitiyor!!!
Şimdiye kadar yaptığı yanlışlar,belki yapacaklarından çok daha hafif!
Bence aileniz arasında bir toplantı düzenleyin,herşey için geç olmadan..
yok aile az kalır
tüüm köy toplansınlar
ya kız zaten söyleyecek olsa söylerdi
ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.kızda öyle yapmış
belki merakttan almıştır
bizde ortaokuldayken meraktan orkid getirip,reklamlrda ki gibi mavi boya dökmüştük
yok aile az kalırtüüm köy toplansınlarya kız zaten söyleyecek olsa söylerdi ben olsam sonuna kadar inkar ederdim.kızda öyle yapmışbelki merakttan almıştırbizde ortaokuldayken meraktan orkid getirip,reklamlrda ki gibi mavi boya dökmüştük
merakdan veyahutta cahıllıkden sonucda ortada şüpheli bı durum var bu durumda ole basıte alınacak bı durum degıl gebelık testınden bahseıyoruz bence buda merakdan alınıpda posetının dahı acılmadan dolapda saklanılacak bısey degıl benım aklıma dahada kotusu gelıyor ama ısde zaten bı cok kısı ablanın ustune gıdıyor bu durum normal olmadıgı ıcın bı an once ole yada boyle ortaya cıkması lazım kızkardes ıstedıgı akdar ınkar etsın ınat etsın bence aıle bu durum mutlaka bı acıklama ıstemesı gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?