kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

çokkkk sevindim canımm ikiside daha iyi olur inşallahh daha iyş haberlerini bekliyoruzz tekrar geçmiş olsun..

Amin..Güzel haberleri almak sevindirici. İnşaallah bir daha yaşamazsınız böyle tatsız olayları.

Tekrar geçmiş olsun.

çok sağolun kızlar kötü günler bitecek artık hep güzel haberler alacağız hep inş

büyük geçmiş olsun tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah

çok sağolun kızlar kötü günler bitecek artık hep güzel haberler alacağız hep inş

büyük geçmiş olsun.
benım oğlumda hastaydı çarşamba günü gece hastaneye kaldırdık ertesı gün saat 18:00 de taburcu ettıler.cığerlerınde problem varmış allah kımseyi evladıyla sınamasın AMİN
dualarınız eksık olmasın hepınızı sevıyorum..

sağol canım sanada çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin bütün hastalara

gelmiş geçmiş olsun cnm.

gelmiş geçmiş olsun cnm.

sağol canım kardeşimin yüzündeki şişlikler indi bayağı dünde dikişleri alındı ama dr izler kalır demiş ve çok fazla ağladı bayağı eski yüzümü istiyorum diye bende kötü oldum tabi.Birde dişleri kırık olduğu için kötü duruyo ve çenesini hissetmiyormuş pek drda hissetmen uzun sürebilir 1 sene filan demiş

umarım eski haline geri döner tatlım , basit bir kaza değil. zamanla düzelicek inşallah.

Çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Önemli olan sağasalim ayağa kalkması. İzler filan sonradan halledilir, hiç takmasın kafaya. Artık binbir türlü yöntem var. Ama şu an bunları düşünmesin, iyileşip tazecik evliliğinin tadını çıkarmaya baksın. Umarım eşi de iyidir, kendisi de.

Konuyu görünce çok üzüldüm verdiğiniz linki izleyince
Allah canlarını korumuş çok şükür ki.
Sağlıkları yerine gelir inşallah tamamen tez zamanda.
İzler için gereken yapılır iyileştikçe üzmesin kendini henüz bunlarla
Çok geçmiş olsun size ve ailenize.

hepinizden ALLAH razı olsun kızlar bügün annemlere gittim dr o izlerin geçmesi için bi ilaç yazmış 62 tl imiş almışlar eskiye göre çok azda olsa düzelmiş bayağı toplanmaya başlamış ama ağzında çok hasar var şimdilik onlarda salı günü gideceklerimiş profa..kolunu görmemiştim ALLAH tan kopmamış komple kesilmiş dikiş izlerini görünce sordum psikolojisi bozulmuş ama iyice..tez zamanda düzelir diyorum inş

Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

geçmişolsun canım allah ikisinede şifalar versin izlere falan takmasın kafasını canları sağ ya yeter zamanla hiç birşeyleri kalmaz bu kaza haberlerini duyduk ça içim sızlıyor ((

geçmişolsun canım allah ikisinede şifalar versin izlere falan takmasın kafasını canları sağ ya yeter zamanla hiç birşeyleri kalmaz bu kaza haberlerini duyduk ça içim sızlıyor ((

sağol canım bayağı takıyo izleri kafasına bazen ben bile takıyorum dr bi krem yazmış zaten ..bende çok kötü oluyorum hatta her tlf çaldığında korkuyorum etkisini atamadım üzerimden

Allahim birdaha yasatmasin guzelim izleri falan takmasin kafasina bir pisikologa da gitsin rahatlar
cani sag ya
oda gecer cnm simdi nelere care var bir ölüme yokkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…