iyi akşamlar kızlarr güzel haberlerle geldim kardeşimide eşinide durumları iyiye gittiği için ve hastanede yapılacak bi tedavi olmadığı için taburcu ettiler evde tedavi devam edecek çarşamba dikişleri alınacak.çok şükür iyiler ilk güne göre kardeşimin şişlikleri çok azda olsa inmeye başlamış bugün ilaçlarını filanda aldık ALLAHıma binlerce kez şükürler olsun onları bizlere bağışladığı içinn
sizlerede çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmedğiniz için ALLAH hepinizden razı olsun sevdiklerinizi sizlere bağışlasın rabbim
çok sağolun kızlar kötü günler bitecek artık hep güzel haberler alacağız hep inş
büyük geçmiş olsun.
benım oğlumda hastaydı çarşamba günü gece hastaneye kaldırdık ertesı gün saat 18:00 de taburcu ettıler.cığerlerınde problem varmış allah kımseyi evladıyla sınamasın AMİN
dualarınız eksık olmasın hepınızı sevıyorum..
gelmiş geçmiş olsun cnm.
sağol canım kardeşimin yüzündeki şişlikler indi bayağı dünde dikişleri alındı ama dr izler kalır demiş ve çok fazla ağladı bayağı eski yüzümü istiyorum diye bende kötü oldum tabi.Birde dişleri kırık olduğu için kötü duruyo ve çenesini hissetmiyormuş pek drda hissetmen uzun sürebilir 1 sene filan demiş
geçmişolsun canım allah ikisinede şifalar versin izlere falan takmasın kafasını canları sağ ya yeter zamanla hiç birşeyleri kalmaz bu kaza haberlerini duyduk ça içim sızlıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?