• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

kızlar gittim kardeşimi gördüm ilk başta eşinin yanına gittik o daha iyi konuşuyo yüzü filan daha iyi toparlanmış bayağı sonra kardeşimin yanına gittik hemen elimi tuttu sevindi yüzünün sol tarafındaki şişlik inmiş sağ tarafındaki duruyo bide dudaklarındaki duruyo ağrısı çokmuş burnundan boğazına kadar kocaman hortum göndermişler rahat nefes alıp vermesi için hortum bayağı kalın acıyomuş çıkarmasın diyede ellerini filan yatağa bağlamışlar ama yarın hortum çıkacakmış inş daha iyiye gidecek herşey yoluna gircek ağlamaya başladı eşimle teselli ettik biz yanındayız korkma iyileşeceksin sana biz bakıcaz hiç bişeyin kalmıycak diye..annemlere uğradık gelirken kendini görmesin kötü olur filan dedim anneme görmüş bile camdan siyah cammış sanırım ve bi süre kimse gelmesin beni böyle görmesin diye işaret etmiş babam girmiş dayanamamış çıkmış rabbim tez zamanda eskisi gibi olması için yardım etsin bize..

kalıcı bi rahatsızlık yoksa iyi kurtulmuş yine.. ellerini falanda baglamşlar ya üzüldüm cidden.. cok cok geçmiş olsun

Allah sizlere bağışlamış Deryacım.
İnşaallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak.
Dualarım sizlerle.
Allah yardımcınız olsun.

Allah'tan şifalar diliyorum canım..Tez zamanda ikiside eski sağlığına kavuşurlar inşallah....Rabbim de sizlere sabır ve güç versin canım....
Hayırlı haberlerini bekliyoruz

kalıcı bi rahatsızlık yoksa iyi kurtulmuş yine.. ellerini falanda baglamşlar ya üzüldüm cidden.. cok cok geçmiş olsun

canım kalıcı bi rahatsızlığının olduğunu söylemiyolar genel durumu iyi diyorlar çok bilgi verilmiyo evet elleri filan yatağa bağlı bir sürü makineye bağlamışlar yoğun bakımda tek kişilk özel odada yatıyo mikrop kapmaması lazım..ama eşinin durumu iyiye gidiyo o konusabiliyo birazda olsa inş kardeşimde iyileşecek ALLAHın izniyle

Allah sizlere bağışlamış Deryacım.
İnşaallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacak.
Dualarım sizlerle.
Allah yardımcınız olsun.

evet canım rabbim sevdiklerine bağoşladı ikisinide.inş canım inş dualarını eksik etmeyin ne olur

kızlar yeni gelişmeler oldukça hemen yazıyorum size annemle konustum burnundaki tüpü çıkarttırmış zorla çok tepinmiş duramamış bugün yoğun bakımdan çıkarıp normal odaya alabilirlermiş annemler bekliyolar hastanede annem iyi ama şişi hala çok fazla dedi

sonunda yoğun bakımdan çıkarmışlar normal odaya yatırmışlar eşiyle yan yana odadalarmış eşi gelmiş yanına o yürüyebiliyomuş durumu daha iyi ağlamış ikiside anneme eşi anne sen git ben gizemede bakarım kendimede diyomuş birbirini görmeleri iyimi oldu kötümü oldu anlamadım

Son düzenleme:
kardeşimle tlf konustum biraz çenem ağrıyo diyo sürekli orda ağrı kesici verdikleri için biraz hafiflemiş beni çıkarın iyileştim diyomuş görse halini aynada iyice o halde taburcu olamayacağını kendide anlardı evde nasıl durabilecekse.....

tekrr geçmiş olsun
yüzünün durumu çokmu kötüymüş..
inş. bunuda atlatırsınız...
teyzemin gelininde yüzünde binlerce cam saplanmıştı kazada...
çok az iz kaldı bi kaç yerinde..
eğer çok kötüyse aynaya falan baktırmasınlar çok üzülür

Son düzenleme:
tekrr geçmiş olsun
yüzünün durumu çokmu kötüymüş..
inş. bunuda atlatırsınız...
teyzemin gelininde yüzünde binlerce cam saplanmıştı kazada...
çok az iz kaldı bi kaç yerinde..
eğer çok kötüyse aynaya falan baktırmasınlar çok üzülür

sağol canım yüzünün durumu evet çok kötü en başta şişi çok fazla normal yüzünden 3-4 kat fazla şişi var,kesik yerlerini dikmişler dikişleri çok fazla burnunda,kafaında,alnında,dudaklarında hatta dudağının bi çok yerinde,çenesinde,boğazında,kollarında kısacası gögüs kısmından yukarıda her yerinde ve çok fazla var ve kesin iz kalır ama buna şükür diyoruz ve hemen hemen tüm dişleri kırılmış.aynayada bakmış canım kaldığı odada ayna tam yanında ve bu yüzüm için psikolojik destek almam gerekiyo diyo ilk gördüğünde anneme beni böyle kimse görmesin filan demiş eşiyle yan yana odalarda kalıyolar eşi hep başında beklemiş ellerini tutmuş sabaha kadar kardeşimin yanındaymış halbuki onunda durumu çok iyi değil yatması gerekiyo ve damadın bi gözündede sorun var birini oynatamıyor

çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler ve hiçte iz kalmaz inanın ki bu konuyu okuduğumdan beri hiç aklımdan çıkmıyor hep dua ediyorum inşallah Allah kabul eder hemde daha yeni evlenmişler gerçekten çok üzüldüm

çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirler ve hiçte iz kalmaz inanın ki bu konuyu okuduğumdan beri hiç aklımdan çıkmıyor hep dua ediyorum inşallah Allah kabul eder hemde daha yeni evlenmişler gerçekten çok üzüldüm

sağol canım ALLAH razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın böyle acıları gerçekten çok zor

iyi akşamlar kızlarr güzel haberlerle geldim kardeşimide eşinide durumları iyiye gittiği için ve hastanede yapılacak bi tedavi olmadığı için taburcu ettiler evde tedavi devam edecek çarşamba dikişleri alınacak.çok şükür iyiler ilk güne göre kardeşimin şişlikleri çok azda olsa inmeye başlamış bugün ilaçlarını filanda aldık ALLAHıma binlerce kez şükürler olsun onları bizlere bağışladığı içinn
sizlerede çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmedğiniz için ALLAH hepinizden razı olsun sevdiklerinizi sizlere bağışlasın rabbim

Back