• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim kaza yaptı çok kötü durumda dualarınızı eksik etmeyin lütfenn............

Canım Allah şifalarını vermiştir inşAllah son durumları nasıl iyiler diimi şimdi ?

Canım Allah şifalarını vermiştir inşAllah son durumları nasıl iyiler diimi şimdi ?

hepinize çok çok teşekkür ederim ben 2 haftadır görmüyorum biraz uzağa taşındılar annem görmüş yaraları sanırım ilaçlarını düzenli kullanmadığı için kötü durumdaymış psikologa gidecekti bugün naptı bilmiyorum ama genel durumları daha iyi bide eşinin ağzı yamuk kalmış inş düzelir zamanla felç olmuştu yüzü çünkü

Allah acil şifalar versin canım :14: rabbim kimseye yaşatmasın benimde ablam benim evime gelirken eşiyle kaza geçirdiler tam evimin köşesinde çok şükür ucuz atlattık ama çok zor bir durum inşallah hiç bir problemleri kalmaz sağlıklarına kavuşurlar bir an önce

Allah acil şifalar versin canım :14: rabbim kimseye yaşatmasın benimde ablam benim evime gelirken eşiyle kaza geçirdiler tam evimin köşesinde çok şükür ucuz atlattık ama çok zor bir durum inşallah hiç bir problemleri kalmaz sağlıklarına kavuşurlar bir an önce

sağol canım ALLAH razı olsun eevet rabbim hiç kimseye yaşatmasın çok zor ..sizede çok çok geçmiş olsun

offff canim ya cok kötu oldum:43: Allahim acil sifalar versin....
Allah yardimcilari olsun insallah eski sagligina kavusurlar...
suan da onlar icin bol bol dua etmek canim...

Allh acil şifalar versin inş. onları birbirine ve siz sevdiklerine bağışlasın rabbim.. :5: inşallaH çok daha iyi olurlar...

Son düzenleme:
Ne kadar çok üzüldüğümü, size burda kelimelerle anlatamam inanın.
Gerçekten çok çok çok üzüldüm , gözlerim dolu dolu okudum konuyu, yorumlarınızı.
Nazar mı değdi , noldu...
Daha tazecik evliyken böyle bir kaza...
Rabbim korumuş...
Umarım en kısa zamanda da düzelirler, Allahımın izniyle.
İzlere gelince, yüzünün her yerinde mi? çene kısmında mı? Sadece dikiş izleri değil mi?
Yüzü dışında bir sorun var mı şuan ?
1 sene sonunda iyileşecekse gerçekten ne mutlu..
Tabi bu süre de uzun bir süre. Ama çabuk geçer umarım...
Takması çok normal, biz bile bir tanecik sivilceyi nasıl takıyoruz :(
Eşinin düzelme şansı yokmuymuş ağzının? Felci geçti mi???
Kayınpederinin durum nasıl?
Of çok üzüldüm ya........... :43:

Ne kadar çok üzüldüğümü, size burda kelimelerle anlatamam inanın.
Gerçekten çok çok çok üzüldüm , gözlerim dolu dolu okudum konuyu, yorumlarınızı.
Nazar mı değdi , noldu...
Daha tazecik evliyken böyle bir kaza...
Rabbim korumuş...
Umarım en kısa zamanda da düzelirler, Allahımın izniyle.
İzlere gelince, yüzünün her yerinde mi? çene kısmında mı? Sadece dikiş izleri değil mi?
Yüzü dışında bir sorun var mı şuan ?
1 sene sonunda iyileşecekse gerçekten ne mutlu..
Tabi bu süre de uzun bir süre. Ama çabuk geçer umarım...
Takması çok normal, biz bile bir tanecik sivilceyi nasıl takıyoruz :(
Eşinin düzelme şansı yokmuymuş ağzının? Felci geçti mi???
Kayınpederinin durum nasıl?
Of çok üzüldüm ya........... :43:

çok sağol canım bizde nazar değdiğini düşündük çok güzel bi düğünü olmuştu çok kalabalıktı herkes konusup duruyodu..izlerde canım yüzünü heryerinde var alnında yarık var,burnunda,yanaklarında,dudağında,en çokta çenesinde 5 kırık varmış çenenin altından kesip ameliyat etmişler çenede komple dikiş vardı izlerde hep duruyo bide kolunda var kopmaya yüz tutmuş dikmişler ordada izler var yine kollarında tek tek bi çok dikiş izleri var camlar çok kesmiş..dün gördüm kardeşimi çenesinin çok kaşındığını kaşıdığı zaman bile hissetmediğini ve ağrı yaptığını söyledi..dişlerinde kırık çok fazla..1 sene çekersin demiş drlar ve yine operasyon geçirebilirmiş..eşinin durumuda onunda dişlerinde kırık var ve ağrı yapıyo yemek yerken çok zorlanıyolar fizik tedavi görmesi gerekiyormuşş..kayınpederin durumu gayet iyi kolunda kırık varmış şu anda geçti daha iyi .yorumlarımı okumuşsun canım hep yazdım bunu en çok hasar kardeşimde var ..düşün ya tırın altına girmişler ve 750 metre sürüklenmişler o halde...rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

çok sağol canım bizde nazar değdiğini düşündük çok güzel bi düğünü olmuştu çok kalabalıktı herkes konusup duruyodu..izlerde canım yüzünü heryerinde var alnında yarık var,burnunda,yanaklarında,dudağında,en çokta çenesinde 5 kırık varmış çenenin altından kesip ameliyat etmişler çenede komple dikiş vardı izlerde hep duruyo bide kolunda var kopmaya yüz tutmuş dikmişler ordada izler var yine kollarında tek tek bi çok dikiş izleri var camlar çok kesmiş..dün gördüm kardeşimi çenesinin çok kaşındığını kaşıdığı zaman bile hissetmediğini ve ağrı yaptığını söyledi..dişlerinde kırık çok fazla..1 sene çekersin demiş drlar ve yine operasyon geçirebilirmiş..eşinin durumuda onunda dişlerinde kırık var ve ağrı yapıyo yemek yerken çok zorlanıyolar fizik tedavi görmesi gerekiyormuşş..kayınpederin durumu gayet iyi kolunda kırık varmış şu anda geçti daha iyi .yorumlarımı okumuşsun canım hep yazdım bunu en çok hasar kardeşimde var ..düşün ya tırın altına girmişler ve 750 metre sürüklenmişler o halde...rabbim kimseye yaşatmasın çok zor

Of of... Tekrar tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah her şey iyi olacak , Allahın izniyle. Yaşıyor olmaları bile bir mucize. Düzelecek kardeşin inşallah.. 1 Sene sonra burda kardeşim çok iyi dediğini okuyacağız :)

canım detaylı şekilde yazarmısın şuanki durumunu inşallah tamamen olmasada sağlığı yerındedır kardeşinin ve eniştenın...?
:nazar::72::nazar:

Çok üzüldüm inşallah tez zamanda ıkısıde sag salım ayaga kalkar :(

acaba kardeşinizin durumu nasıl oldu ben çok merak ettim de??

kardeşimin durumuen son dün gördüm aynı canım yüzünde pek bi değişiklik yok izler duruyo hatta biraz şişlikler oluşmuş çene kısmında psikolojik olarak ise berbat sigaraya bile başlamış:50::50:

canım detaylı şekilde yazarmısın şuanki durumunu inşallah tamamen olmasada sağlığı yerındedır kardeşinin ve eniştenın...?
:nazar::72::nazar:

canım eşinin durumu ise yine ameliyat olması gerekiyo bide fizik görecekmiş yüzünde yamukluklar var bu kaza onların hayatını altüst etti toparlanamıyolar kardeşimi görünce ise içim parçalanıyo

Back