- 20 Ekim 2018
- 2.277
- 3.575
Simeyra sen akıllı bir kadınsın sence düşün bu aile resmen Ali Cengiz oyunu gibi iş oğlanin o kadar borcu varsa sence kardeşine altın verirmi,heleki böyle olaylar olduktan sonra ne aile nede damat hicbirsey vermezler..düğün yaptık 1 sene olmadı boşanıyosun o kadar masraf yaptım der,oğlan kumar borcum var der vermez peki kardeşin nasıl alacak ben sanmıyorum ki bunlar altıni takisini versin kardeşineŞimdi kardeşim annesi ile beraber eve döndü. Eşyaları var bir de altınlar var. Onları alması gerekiyor. Adam çok düzenbaz o yüzden iyi davranıp alacak. Benim dikkatimi çeken şey şu oldu Ayşe ne kadar mesafeli olmaya calissa da yazışmaları gördüm Mehmete yoğun duygular beslemis. Kıskançlık krizleri geçirmiş yalvarmis falan hatta . Ama Mehmet para peşinde sanırım. Ayşeye şey yazmış aşık olmak zorunda değilsin bana evlenince seversin ama bir an önce evlenmek zorundayız benim bundan kurtulmam lazım. Lüks bir dairede otururuz gezeriz tatiller falan. Adam hayal dünyasında yaşıyor. Yani olanlar bunlar. Ayşe Mehmete söylermi napti bilmiyoruz çünkü esrayi konuştuktan sonra engellemiş ama Mehmet bisi demedi daha. Gerçi o çakal bilmiyorum. Ben gitme dedim esraya ama gitti. Şimdi bakalım nolacak. Olmadı haftasonu ben gidicem cuma gunu