- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
İnanın bu kadar zor,her gittiğimiz yerde kendi seçiyor çamaşırları ,çorapları ama eve gelince vazgeçtim diyor...
Ben de cok pişmanım hasta oldum üzüntümden ama resmen güç savaşına dondu bu is...
Ben vazgeçeyim diyorum ama bu sefer hiçbir konuda bizi dinlemezse diye endişe ediyorum ve cok hasta olduğu icin tedirginim
nann
Bugün altına ince battaniye dolayarak altı çırılçıplak bindirdik servise ayakkabı bile giymedi eşyalarını da poşete koyduk,öğretmenine durumu anlatan bir mesaj yazdım,bilmiyorum ne oldu ne bitti ,akşamı bekliyorum
bu saate kadar hiç merak edip aramadınızmı okulu,neden yaptınız bunu çocuğunuzmu öyle gitmek istedi yoksa sizmi cezalandırdınızBugün altına ince battaniye dolayarak altı çırılçıplak bindirdik servise ayakkabı bile giymedi eşyalarını da poşete koyduk,öğretmenine durumu anlatan bir mesaj yazdım,bilmiyorum ne oldu ne bitti ,akşamı bekliyorum
Arıyorum ama öğretmeni açmıyor telefonunu ve yazıştığımuz bir defter var Oraya yazacak sanırım,tabii ki mecburen öyle gönderdim çünkü çıplak gitmek istiyordubu saate kadar hiç merak edip aramadınızmı okulu,neden yaptınız bunu çocuğunuzmu öyle gitmek istedi yoksa sizmi cezalandırdınız
bu çok dogru bir tespit.. bende iğneden dr dan korkutmadım kızımı.. dr odasına gülerek geçiyoruz herzaman.. etrafımda korkutan olunca da uyarıyorum lütfen korkutmayın bu şekilde diye ...Katılıyorum. Olsa olsa öğretmenden genel bir konuşma yapılması istenebilir. Bazı arkadaşlar doktorla,iğneyle Korkut diye tavsiye vermiş bence çok yanlış.
Hiç doktorla korkutmadım çocuklarımı. Az önce kızım (3yaşında) kulağım ağrıyor dedi,doktora gidelim o zaman kızım dedim tamam annecim gidelim dedi. Korkmazlar doktordan çünkü doktoru korkulacak bir şey gibi göstermedik hiç.
bu başkasının doğrusu değil toplumdaki her bireyin doğrusu.çocuğa, herkesçe doğru olan yapılması gerekenin bu olduğu benimsetilmeli bence.neden kırmızı elbiseni giydin tavrımı koyayım demiyorumki,çocuk bakacakki herkes bunu anormal görüyor gerçekten yanlış birşey yapmışım der ve bundan vazgeçer ama bu dediğim gibi olması gereken doğru başkasının oldurduğu değil.tabi bu benim kendimce fikirlerim yanlış olabilirmi bilmiyorum ama ben olsam böyle yapardım.bu arada son durum nedir konu sahibi?Çocuk, başkalarının doğrusuna göre yaşamayı öğrenir. Bence doğru bir yol değil.
bu başkasının doğrusu değil toplumdaki her bireyin doğrusu.çocuğa, herkesçe doğru olan yapılması gerekenin bu olduğu benimsetilmeli bence.neden kırmızı elbiseni giydin tavrımı koyayım demiyorumki,çocuk bakacakki herkes bunu anormal görüyor gerçekten yanlış birşey yapmışım der ve bundan vazgeçer ama bu dediğim gibi olması gereken doğru başkasının oldurduğu değil.tabi bu benim kendimce fikirlerim yanlış olabilirmi bilmiyorum ama ben olsam böyle yapardım.bu arada son durum nedir konu sahibi?[/QUOTE
Kreşte hiç sorun çıkarmadan giymiş kıyafetlerini külot hariç ve son derece mutluymuş,kıyafetlerin onu sıktığını rahatsız olduğunu söylemiş.eve geldi kapıda başladı soyunmaya,yine çok eziyet etti çıplak durmak istiyorum diye,şimdi de ben sadece külotlu çorap giyeceğim diyor giyince de külotsuz çok rahatsız oluyor çıldırıyor sinirinden,sürekli alt kıyafet değiştirdi ve hepsini çıkardı ,çıplak olarak uyudu ,uykusunda giydirdim artık
Öğretmeni hiç uğraşmamış ki...hiç karşı çıkmamış hemen giyinmiş.giyinmeyi neden sevmiyorsun dediğinde sıkıyor beni demiş.gece pijamayla yatırdım sabah bi baktım çırılçıplak.gece çıkarmış öyle yatmış .Allah ım ne yapıcam bilmiyorum .Yine bi dünya tantana ile bi pantolon giydirdik sabah bir de body.ne atlet ne külot ne çorap ve botu da giydiremedik ,terlikle gitti Dil dikiyorum yalvarıyorum hediye alıyorum ceza veriyorum küsüyorum görmeZden geliyorum ama hiçbir sey değişmiyor.bu gidişle 15 tatilde pedogog yolu göründü bize.ama merak ediyorum o Nasıl çözüm bulacak kibol alt pijamayla nasıl diğer kıyafetlerine göre.kızım evde külotsuz olarak pijama giyer yaşı gereği en rahat edeceği kıyafeti seçti,sizinki küçük olduğu için hangisiyle daha çok rahat edeceğini kestiremiyordur.öğretmeni nasıl ikna etmiş bu arada?
gerçekten sıkıyor olabilir mi daha bol şeyler aldığınızda onlara da aynı tepkiyi veriyor muÖğretmeni hiç uğraşmamış ki...hiç karşı çıkmamış hemen giyinmiş.giyinmeyi neden sevmiyorsun dediğinde sıkıyor beni demiş.gece pijamayla yatırdım sabah bi baktım çırılçıplak.gece çıkarmış öyle yatmış .Allah ım ne yapıcam bilmiyorum .Yine bi dünya tantana ile bi pantolon giydirdik sabah bir de body.ne atlet ne külot ne çorap ve botu da giydiremedik ,terlikle gitti Dil dikiyorum yalvarıyorum hediye alıyorum ceza veriyorum küsüyorum görmeZden geliyorum ama hiçbir sey değişmiyor.bu gidişle 15 tatilde pedogog yolu göründü bize.ama merak ediyorum o Nasıl çözüm bulacak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?