Kızımla bazen anlaşamıyoruz.

Annemle bu sıra bizde böyleyiz inanılmaz vicdanım sızlıyor ona kızınca ama anneler her şeyi bildiğini sanıyorlar rahat bırakmak yerine bir şeyleri deşmesi daha da bozuyor işi. Kızınızda benimle aynı yaşta. Bu hareketi yapmak eminim onun içinde zordur ama siz söyledikçe daha da sinirlenip eli sürekli saçına gidiyor olabilir. Belli ki sizin söylemenizle olacak bi şey değil. Benim çocukluğumda tuhaf bi özelliğim vardı sürekli birbirinden farklı ardı arkası kesilmeyen tiklerim başlardı. Vücut değil ben kendim psikolojik olarak yapıyordum bunu. Diş gıcırdatma, göz kırpma, burnumu oynatma, kafa sallama... gibi daha sayabileceğim saçma ama maalesef bırakamadığım bi durumdu. Çok şükür kendi kendime zorladım unutmak adına sürekli uğraşacağım şeylerle ilgilendim spor, yarışmalar derken iyi geldi o dönemi böyle hatırlıyorum. Ama uzun bir süre kendi başımayken aptala bağlıyorum. Annemde bana şunu yapma dediğinde aksine hareket ediyorum. Sizde kendi haline bırakın üstüne trip atmışsınız Gerek yok ergenliği atlatsa da yaşı için hassas bir dönemde yaşıtız bilirim

Ben de 28 yasinda biri olarak, benim annem de öyle ne zaman emir kipi konussa ciddiye almiyorum. Evlenip bosanmisim, kontrolü elinde olmasini istiyor ben de genelde buna izin vermem ters tepebiliyorum. Bence kiziniz kücük degil 25 yasinda bazen bosvermeyi ögrenmeniz gerekir zira biz düsüncelerimiz farkli olabilir. Bu sekilde yapmaya devam ederseniz araniz zamanla soguyabiliyor bunu benden size söylemesi. Artik zor süreclerden sonra bende rahatlamak istiyorum üstüme asiri titremesinden dolayi kendisinden uzaklasmama sebep oldu araya mesafe koymak zorunda kaldim konusuyorum tabi ki saygi cercevesinden eskisi kadar hic birsey anlatmamaya basladim. Cok iyi anlasirdim annemle, ama bize bu sekilde davranmaniz dogru bulmuyorum zamana birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…