• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımla anılarımızı görselleştiriyorum.

illustramom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
7
7
1
33
Merhaba, yaklaşık 6 ay önce dünyalar tatlısı bi kızın annesi oldum. Kızımla geçirdiğimiz vakitleri ona hatıra olması için çizerken bunları yaşayan bir çok anne olduğunu düşündüm ve paylaşmaya karar verdim. İlginizi çekerse instagramda ... adresinde bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben baktım insagramdan ama sizin hesabı bulamadım

Teşekkürler baktım da 3 çocuk annesi olarak, aynı şeyleri yaşıyor anneler hemen hemen :halay:
Zor eğlenceli sürprizli stresli ilginç günler geceler . İyi ki varlar :KK200::emir_bebek:
Çizimlerinize bakınca gülümsedim. Şeker çalışmalar olmuş. Hele de banyo :dondurma:
Güzel güzel büyütürsünüz kızınızı inşaallah. Kolaylıklar diliyorum.:anne:

Teşekkürler baktım da 3 çocuk annesi olarak, aynı şeyleri yaşıyor anneler hemen hemen :halay:

Zor eğlenceli sürprizli stresli ilginç günler geceler . İyi ki varlar :KK200::emir_bebek:

Çizimlerinize bakınca gülümsedim. Şeker çalışmalar olmuş. Hele de banyo :dondurma:

Güzel güzel büyütürsünüz kızınızı inşaallah. Kolaylıklar diliyorum.:anne:

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :) Aynen öyle, iyi ki varlar :KK200: Güzel günler diliyorum :)

Back