Anne değilim ama yanık tecrübem var ben yorum yapabilirim sanırım.
orjinal sarı kantaron yağı ve orjinal domuz yağı yanık lekelerine ve yanıklara birebirdir. Bir arkadaşımın da eli çalışan fırının tavanına “yapıştı”. Elini siz düşünün. Leke bile kalmadı bu karışımla. İlaçlarla beraber gün içerisinde 5-6 defa sırayla bir onu bir onu sürdü uzun bir süre. Şu an elinde iz yok resmen
Kesinlikle kantoran yağı kullanılmalıGeçmiş olsun, yanığın derecesine göre iz kalacaktır. 0 izle iyileşmesi çok zor. Kantaron yağının ile yaradığını duymuştum.
Ne zaman kullanmaya başlamak lazım bunları şuan eli yara hala yara iyileşip iz bıraktıktan sonra mıAnne değilim ama yanık tecrübem var ben yorum yapabilirim sanırım.
orjinal sarı kantaron yağı ve orjinal domuz yağı yanık lekelerine ve yanıklara birebirdir. Bir arkadaşımın da eli çalışan fırının tavanına “yapıştı”. Elini siz düşünün. Leke bile kalmadı bu karışımla. İlaçlarla beraber gün içerisinde 5-6 defa sırayla bir onu bir onu sürdü uzun bir süre. Şu an elinde iz yok resmen
Beklemeden hemen kantaron yağına başlayın. Hem iz kalmaması hem de daha rahat iyileşmesi için. Beklerseniz ilerde faydası olmaz.Ne zaman kullanmaya başlamak lazım bunları şuan eli yara hala yara iyileşip iz bıraktıktan sonra mı
Birebir aynısını ben de kendimde yapmıştım ve çok güzel geçti hiç iz kalmadıAnne değilim ama yanık tecrübem var ben yorum yapabilirim sanırım.
Yarayken başlayın kremlerle dönüşümlü olarak. Ama saf orjinalini bulun ikisinin de. Seri üretim ürün almayın.Ne zaman kullanmaya başlamak lazım bunları şuan eli yara hala yara iyileşip iz bıraktıktan sonra mı
Ne zaman sürdünüz peki şuan kızımın eli sarılı su toplanan yerleri var yarası taze pazar günü gerçekleşti olay. Siz ne zaman sürmeye başladınız bunlarıBirebir aynısını ben de kendimde yapmıştım ve çok güzel geçti hiç iz kalmadı
Pansuman dediğiniz krem sürmek mi. Krem sürüyorlar her gün ama ayrıca ekstra bişey yapmıyorlarÇok geçmiş olsun.
Benim oğlumun da aynısı olmuştu yaklaşık aynı aylarda. Her gün pansuman yapıp, temizlediler bandajlı değiştirdiler iz kalmadı.
Ölü deriyi temizleyip, krem sürüp, sarıyorlardı.Pansuman dediğiniz krem sürmek mi. Krem sürüyorlar her gün ama ayrıca ekstra bişey yapmıyorlar
Daha bizim yaramız çok taze kurumadı yani derisi haşa yumuşakÖlü deriyi temizleyip, krem sürüp, sarıyorlardı.
Önce yarayı kurutmaya çalışacaklar. Daha sonrasında temizleyecekler demek ki ölü deriyi. Sarı kantoron yağı önermiş arkadaşlar. Faydalı bir yağ gerçekten. Ben kullanmadım o zaman bilmiyordum ama faydası olabilir. İz konusunda da kalmaz sanmıyorum.Daha bizim yaramız çok taze kurumadı yani derisi haşa yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?