- 25 Aralık 2021
- 3.010
- 4.204
- 83
Benim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyorduNe zaman sürdünüz peki şuan kızımın eli sarılı su toplanan yerleri var yarası taze pazar günü gerçekleşti olay. Siz ne zaman sürmeye başladınız bunları
İnşallah derisi soyuldun da onu da kullanacağım inşÖnce yarayı kurutmaya çalışacaklar. Daha sonrasında temizleyecekler demek ki ölü deriyi. Sarı kantoron yağı önermiş arkadaşlar. Faydalı bir yağ gerçekten. Ben kullanmadım o zaman bilmiyordum ama faydası olabilir. İz konusunda da kalmaz sanmıyorum.
Benim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyord
Benim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyordu
Kızımın ağlaması hiç yok çok şükür hatta o elini de gayet rahat hareket ettirip kullanıyor ama sarılı eli. Çok ciddi yanmamış olabilir mi acabaBenim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyordu
Kızımın ağlaması hiç yok çok şükür hatta o elini de gayet rahat ettirip kullanıyor ama sarılı eli. Çok ciddiBenim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyordu
Kızımın ağlaması hiç yok çok şükür hatta o elini de gayet rahat hareket ettirip kullanıyor ama sarılı eli. Çok ciddi yanmamış olabilir mi acaba
anestol hiç kullanmadım sadece silverdin sürüyorlarBenim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyordu
Yine de mutlaka doktorunuza danışıp öyle kullanın. Çok geçmiş olsun.İnşallah derisi soyuldun da onu da kullanacağım inş
Kuzum bebek ve çocuklarda ciddi yanık olmasa da sarılır. Bizler kolluyoruz ama onlar kollamayı pek bilmiyorlar ya kendilerini, o yüzden tedbir amaçlı sarılır. Yoksa hava alsa daha çabuk iyileşirKızımın ağlaması hiç yok çok şükür hatta o elini de gayet rahat hareket ettirip kullanıyor ama sarılı eli. Çok ciddi yanmamış olabilir mi acaba
Çok teşekkürler yarası iyileşmeye başlasın kullanacağım şuan derisi yumuşak henüzAnne değilim ama yanık tecrübem var ben yorum yapabilirim sanırım.
orjinal sarı kantaron yağı ve orjinal domuz yağı yanık lekelerine ve yanıklara birebirdir. Bir arkadaşımın da eli çalışan fırının tavanına “yapıştı”. Elini siz düşünün. Leke bile kalmadı bu karışımla. İlaçlarla beraber gün içerisinde 5-6 defa sırayla bir onu bir onu sürdü uzun bir süre. Şu an elinde iz yok resmen
Geçmiş olsun size de inşallah bizde de kalmazİz kalsa ne olacak ki bence kızınızı bu kafada yetiştirin mutlu bir insan olsun, aptal aşko kuşkolardan olmasın.
Bir fikir verir mi bilmiyorum ama çocukluğumda, 1 yaş, ocakta kaynayan süt tenceresine kolumu daldırmişim.
Tum derim kalkmış vs... Uzun süre doktor, krem uğraşmislar.
Şu an iz yok
İyileştikten sonra bende süreceğim inş teşekkürlerGeçmiş olsun kantaron yağı iz bırakmıyor birde doktorlar iz kalmamasi için bı krem veriyolar oda işe yarıyor annemin eline kızgın yağ döküldü elinin üstüne çok kötüydü iyilestikten sonra her gün iki üç kere kantoron yağı sürdü şimdi iz yok
Merhaba arkadaşınız domuz yağını nerden temin etmiş acaba ? Bende de yanıl varAnne değilim ama yanık tecrübem var ben yorum yapabilirim sanırım.
orjinal sarı kantaron yağı ve orjinal domuz yağı yanık lekelerine ve yanıklara birebirdir. Bir arkadaşımın da eli çalışan fırının tavanına “yapıştı”. Elini siz düşünün. Leke bile kalmadı bu karışımla. İlaçlarla beraber gün içerisinde 5-6 defa sırayla bir onu bir onu sürdü uzun bir süre. Şu an elinde iz yok resmen
Domuz yağı nerden bulunur ? Bende de yanık varBenim elimin altında vardı ikisi de. Ona rağmen birkaç gün ki 1 hafta kadar da olabilir hametan, fito ve anestolu karıştırıp sürdüm. Anestol uyuşturucu kremdir. Anında acısını alır, aklında olsun. Çok acıyıp yandığı için ara ara öbürlerini silip sürsem de domuz yağını falan, hemen yıkıyordum. Dayanamıyordum yanmaya. Uyuşturduğu için kolayıma geliyordu
Kuzum dayımlar domuz avına falan gidiyor. Ordan kendileri temin ediyorlar galiba. Bizim evde vardı ve ben sadece dayımın getirdiğini biliyorum. Almış mıdır bir yerden, kendi mi yapmıştır bilmiyorum. Onun için ne desem yalan olurDomuz yağı nerden bulunur ? Bende de yanık var
Kuzum dayımlar domuz avına falan gidiyor. Ordan kendileri temin ediyorlar galiba. Bizim evde vardı ve ben sadece dayımın getirdiğini biliyorum. Almış mıdır bir yerden, kendi mi yapmıştır bilmiyorum. Onun için ne desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?