Kizimin öğretmenine hedye nasil resimli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyla niye dalga geçilip okul öcü gibi gösterilmiş anlamadım. Okul öncesi çocuklarla etkinlik, oyun, birazda dini bilgilerin öğretildiği yer, tarikatlarla alakası yok devlete ait. Köylerde olur genellikle akrabalarımın çocukları gider. Üstelik bunlar çok dindar insanlarda değil. Çocuklar falan kaynaşıyor üstelik kadın hocayı herkes tanıyor ve seviyor.

Bence kişilerin okul tercihine karışmamalıyız. Herkes bizimle aynı olamaz. Eğer yasal bir okul değilse kendileri bilirler, hiçbir hakları vs olmaz, eğer bunu bile isteye tercih ediyorlarsa bence bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta kendi çocuğu.

Konu hediyeydi ortada konu sahibi de yok bombayı attı gitti 🤣🤣
Ay benim niyetim karışmak değildi zaten, çocugumu fuhuşturucu veya katolik taş fırın okuluna yolluyorum dese de aynı soruyu soracaktım. Ne ogretiyolar, çocuk kaç yaş, nereye bağlı vs....Öğretmen natır gibi biseyse bu hediye uygun olur gibi gibi...

Son düzenleme:
söz konusu mektepler, laiklik ilkesine ters düşmektedir. bu durum, "bize ters" gibi basit bir mesele değildir.
"çocuklara dini eğitim veriliyor" gibi basit bir mesele değildir. bakınız Anayasamızın 42. maddesi ne diyor:

Dezavantajlı durumdaki ailelerin ihtiyaç sahibi olduğu apaçık ortada olan evlatlarını bünyelerine katmaları ve bu çocuklardan tarikatlarına ve ülkülerine hizmet eden uyuşmuş bireyler yaratmaları ciddi bir durumdur.
Ya hu zaten biliyorum. Ben asla göndermem ihtimal dahi olamaz. Fakat denetim kurumları nerde? Niye açık? Ayrıca yasal olmayan yerlere gönderiyorlarsa kendileri bilir. Burada o okulu açanı taşlamak gerekir bence. Konu sahibi araştırmayıp rahatlıkla yolluyorsa beni alakadar etmez açıkçası. Kendi çocuğuna bu kadar değer veriyor der geçerim.

Bu ipten örülmüş havluları sevmiyorum ama yazma güzel.
Ben yazma kullanan biriyim evde benim için güzelişe yarar bir hediye. Hocada kullanıyorsa onun için de güzel olur.

Sübyan okulu ne ya? niye korkuyla bakıyorsunuz ki napiyolar orda? Kur'an kurslarıni biliyoruz da sübyan okulu ne? Bilen biri açıklasın gidecem konudan, merak ettim bekliyorum
Cemaate bağlı değilse, 4-6 yaş arası dini eğitimin önde olduğu ana okulu. Öğretmenler pedagojik formasyonu yok, ilahiyat mezunu alıyor genelde. MEBe değil de diyanete bağlı.

Cemaate bağlı değilse, 4-6 yaş arası dini eğitimin önde olduğu ana okulu. Öğretmenler pedagojik formasyonu yok, ilahiyat mezunu alıyor genelde. MEBe değil de diyanete bağlı.
Ben oğlumu göndermedim. Güya normal tiplerin olduğu özel anaokuluna gitti. Her okulun önünden geçtiğimizde mutlu değildim çok kötü okul diyor. Ki 2.sınıf bitti.

Konu bdvlik değil lütfen konularınızı doğru bölümlere açınız.

Hanımlar sizde konuya cevap vermek yerine maşallah 🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X