Kizimin öğretmenine hedye nasil resimli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence guzel daha degisik olabilirdi basortu ama abartilcak kadar kotu degil verebilirsiniz. Kış aylarinda kres gibi gonderilen boyle dini egitim yerleri oldugunu bilmiyordum ben hep yazin olan kuran kursu tarzi yerler gordum.

O baş örtüsü yerine daha sade cenaze başörtüsü koysaydiniz adini da bilmiyorum modelin ama kaynanam vermisti bana cenazede takmaya, dümdüz desensiz ince bir tül ve bi kenari süslü baya güzeldi.

Ne neden iyi misin

Maalesef param olmadığı için bide şöyle düşünün bu yazmayı 500 ₺ yaptım
Cansın ya içinden gelmiş hediye yapmışsın hem de el emeği beğenmeyenler niye beğenmemiş bilmiyorum öğretmenin yerinde ben olsam verdiğiniz değer için çok mutlu olurdum elinize emeğinize sağlık..

İşte okul cagındakı cocugu okula gondermeyıp yıkardakınınde dedıgı gıbı tekkeleremı gonderıyorsunuz bla bla blaa yapacaksınız.
Neyse cocugun nerde okuduguyla ılgılı soru sormamıs
Konu sahıbı guzel dusunmussunuz ama bekar demekkı genc bırı ıcın o urunler bıraz karısık demode gıbı geldı bana
Siz güzellik yapmak ıstıyorsunuz ama o muhtemelen alıp bır koseye atar
Bence vermeyın
Niye bla bla yapalım a? Doktor yerine buyucuye gitseniz , yapmayın diyen bla bla mi yapmış olacak? Bı de böyle basit bir soruya öyle hazır ve sert bir tepki verdiniz ki, ne olduğunu bilmeyen insan bile sizin verdiğiniz tepkiden yanlış biseyler döndüğü sonucuna varır kolaylıkla. Hicbisey anlamadım.

Kur'an kursu olsa adı kuran kursu olurdu, adı kuran kursu olmadığına göre müfredatı, bağlı olduğu bakanlık , denetim kurumları filan farklıdır. Bilmediğim için siz biliyorsunuz diye soruyorum sadece
Sübyan demek okul öncesi çağı çocuğu demek.
Sübyan okulu dediklerinde yine kesme,boyama,harf çalışmaları etkinlikler vesaire oluyor. Bunların yanına ekstra kuran,sureler,peygamber hayati gibi eklenenler oluyor.

Yani öğretmenden bahsetmiş . Onun cogugu 3-6 yaş arasıdır muhtemelende bekardır😀

sübyan mektebine gönderilen herhangi bir yaşta kız çocuğunun bekar olduğu konusunda ciddi kuşkularımız var.
giphy.gif

Ne neden iyi misin

Maalesef param olmadığı için bide şöyle düşünün bu yazmayı 500 ₺ yaptım
5 yaş bir kızım var evdeyim çalışmıyorum.

Eşimin kendi işi şükür iyi

Sürekli gezmek para harcamak istiyorum keyfime düşkünüm

Çalışsam heegun çıkarım. Eşim tam tersi biriktirme peşinde şükür verir.

Sizce yanlış mı yapıyorum boğazda kahvaltı gitmek istiyorum 425 TL yengeme dicem. Hayata bi kere geliyorum Eşim diyor para harcıyorsun vs sizce

Hani çok paran vardı, sürekli gezip para harcamak istiyodun? 😂

Bence kişilerin okul tercihine karışmamalıyız. Herkes bizimle aynı olamaz. Eğer yasal bir okul değilse kendileri bilirler, hiçbir hakları vs olmaz, eğer bunu bile isteye tercih ediyorlarsa bence bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta kendi çocuğu.

Konu hediyeydi ortada konu sahibi de yok bombayı attı gitti 🤣🤣

Bence kişilerin okul tercihine karışmamalıyız. Herkes bizimle aynı olamaz. Eğer yasal bir okul değilse kendileri bilirler, hiçbir hakları vs olmaz, eğer bunu bile isteye tercih ediyorlarsa bence bizi ilgilendirmiyor. Sonuçta kendi çocuğu.

Konu hediyeydi ortada konu sahibi de yok bombayı attı gitti 🤣🤣

söz konusu mektepler, laiklik ilkesine ters düşmektedir. bu durum, "bize ters" gibi basit bir mesele değildir.
"çocuklara dini eğitim veriliyor" gibi basit bir mesele değildir. bakınız Anayasamızın 42. maddesi ne diyor:
Madde 42 – Kimse, eğitim ve öğrenim hakkından yoksun bırakılamaz.
Öğrenim hakkının kapsamı kanunla tespit edilir ve düzenlenir.
Eğitim ve öğretim, Atatürk ilkeleri ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre, Devletin gözetim ve denetimi altında yapılır. Bu esaslara aykırı eğitim ve öğretim yerleri açılamaz.
Eğitim ve öğretim hürriyeti, Anayasaya sadakat borcunu ortadan kaldırmaz.
İlköğretim kız ve erkek bütün vatandaşlar için zorunludur ve Devlet okullarında parasızdır.
Özel ilk ve orta dereceli okulların bağlı olduğu esaslar, Devlet okulları ile erişilmek istenen seviyeye uygun olarak, kanunla düzenlenir.
(Ek fıkra: 9/2/2008-5735/2 md.; İptal: Anayasa Mahkemesinin 5/6/2008 tarihli ve E.: 2008/16, K.: 2008/116 sayılı Kararı ile. )
Devlet, maddi imkanlardan yoksun başarılı öğrencilerin, öğrenimlerini sürdürebilmeleri amacı ile burslar ve başka yollarla gerekli yardımları yapar. Devlet, durumları sebebiyle özel eğitime ihtiyacı olanları topluma yararlı kılacak tedbirleri alır.
Eğitim ve öğretim kurumlarında sadece eğitim, öğretim, araştırma ve inceleme ile ilgili faaliyetler yürütülür. Bu faaliyetler her ne suretle olursa olsun engellenemez.
Türkçeden başka hiçbir dil, eğitim ve öğretim kurumlarında Türk vatandaşlarına ana dilleri olarak okutulamaz ve öğretilemez. Eğitim ve öğretim kurumlarında okutulacak yabancı diller ile yabancı dille eğitim ve öğretim yapan okulların tabi olacağı esaslar kanunla düzenlenir. Milletlerarası andlaşma hükümleri saklıdır.
Dezavantajlı durumdaki ailelerin ihtiyaç sahibi olduğu apaçık ortada olan evlatlarını bünyelerine katmaları ve bu çocuklardan tarikatlarına ve ülkülerine hizmet eden uyuşmuş bireyler yaratmaları ciddi bir durumdur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X