Kizimin öğretmenine hedye nasil resimli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte okul cagındakı cocugu okula gondermeyıp yıkardakınınde dedıgı gıbı tekkeleremı gonderıyorsunuz bla bla blaa yapacaksınız.
Neyse cocugun nerde okuduguyla ılgılı soru sormamıs
Konu sahıbı guzel dusunmussunuz ama bekar demekkı genc bırı ıcın o urunler bıraz karısık demode gıbı geldı bana
Siz güzellik yapmak ıstıyorsunuz ama o muhtemelen alıp bır koseye atar
Bence vermeyın
Valla olabilir haklısın param olsaydı alacaktım ama gazge

Bizi bu kuran kurslarına sübyan okullarına ön yargı ile korku ile bakmamıza sebep olanlarda aynılarını yaşasınlar inşallah. Ben de korkarak bakıyorum. O yüzden dini en güzel ebeveynlerin öğretebilicrğine inanıyorum artık zamanı geldiğinde zorlama olmadan
Sübyan okulu ne ya? niye korkuyla bakıyorsunuz ki napiyolar orda? Kur'an kurslarıni biliyoruz da sübyan okulu ne? Bilen biri açıklasın gidecem konudan, merak ettim bekliyorum

Bizi bu kuran kurslarına sübyan okullarına ön yargı ile korku ile bakmamıza sebep olanlarda aynılarını yaşasınlar inşallah. Ben de korkarak bakıyorum. O yüzden dini en güzel ebeveynlerin öğretebilicrğine inanıyorum artık zamanı geldiğinde zorlama olmadan
Adı sübyan okulu olan bir kuruma ön yargı ile bakmayıp ne yapacağız? Gayet normal bu.

Kuran kursuna o yaşta giden çocuğa da böyle bakmamız da normal.

Zerre kadar pedagoji bilmeyen insanlarla doluşmuş yerler.

Soyut işlemler dönemine gelmeyen çocuğa dini eğitim verilmez. Anlamaz, algilayamaz yaşı itibariyle.

İstismar ediliyor bu çocuklar. Bilgisiz ebeveynleri yüzünden.

Sübyan okulu ne ya? Kur'an kurslarıni biliyoruz da sübyan okulu ne? Bilen biri açıklasın gidecem konudan, merak ettim bekliyorum
Sübyan okulu dedikleri yerde küçük çocuklara dini eğitim veriliyor. Kuran kursunun biraz daha oyun içeren versiyonu. Dini eğitim veren anaokulu diyebiliriz. Denetleme hak getire tabi, merdiven altı yerler olur genelde. Evlerde, dükkandan bozma yerlerde yapılır.

Konu sahibini hatırlıyorum, köy yerinde sanırım. Muhtemelen sübyan okulu dediği yerde de köyden biri 'eğitim' veriyordur.

Sübyan okulu ne ya? Kur'an kurslarıni biliyoruz da sübyan okulu ne? Bilen biri açıklasın gidecem konudan, merak ettim bekliyorum
Yanlışta biliyor olabilirim emin değilim ama benim bildiğim kadarıyla okul öncesi kreşler gibi sübyan okullarıda var. Arapça dersi dışında diğer derslerde veriliyor. Türkçe, matematik gibi. Meb’e bağlı diye biliyorum.

Ne neden iyi misin

Maalesef param olmadığı için bide şöyle düşünün bu yazmayı 500 ₺ yaptım
Daha sade birşey yapsanız daha ıyı olurdu. Bu renkler sekıller cok eskı görünuyor. Yoksa emegınıze saglık
canım kuran kursu ıste okul oncesı derslerle artı kuran egıtımı verılıyor. Hem okul mufredatı hem kuran . İllegal birşey degıl benım kızımda gıtmıstı

Sübyan okulu ne ya? niye korkuyla bakıyorsunuz ki napiyolar orda? Kur'an kurslarıni biliyoruz da sübyan okulu ne? Bilen biri açıklasın gidecem konudan, merak ettim bekliyorum

Diyanetin 4-6 yaş arası çocuklar için dini eğitimi de içeren anaokulu/kreş benzeri yerleri var. Yani yasal düzlemde olan bu. Fazladan başka şeyler varsa bilmiyorum.

Ne neden iyi misin

Maalesef param olmadığı için bide şöyle düşünün bu yazmayı 500 ₺
Evet gayet iyiyim, öğretmenlere hediye verilmeli diye bir kural mı var? Haa yoksa ve gönlünüzden koptuysa zaten iisi kötüsü olmaz. Gücünüz ona yeter, içinizden o gelir falan.

Tarikatçı yetiştiriyorlar. Senin benim gibi aileler yollamıyor oralara çocuklarını zaten. Cemaat, tarikat vb temeli olan ailelerin çocuklarını gönderdikleri yer.

Adı sübyan okulu olan bir kuruma ön yargı ile bakmayıp ne yapacağız? Gayet normal bu.

Soyut işlemler dönemine gelmeyen çocuğa dini eğitim verilmez. Anlamaz, algilayamaz yaşı itibariyle.

Sakin ol şampiyon! Destekliyorum demedim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X