Siz allah olmadığınıza gore bunu o kadar kesinlikle bilemezsiniz. Dolayısı ile öyle olduğunu duydum, gerek yok vs gibi sözlerle ifade etmek yerine kesinlikle demeniz yersizdir.Ban yiyebilirim ama yinede söylemek istiyorum
2 seneden sonra bebeği emzirmek kesinlikle haramdır
Bi araştırım derim
Yahu ne alakası var bunu in kuranda hangi ayette belirtildiğini lütfen yazarmısınız. Çocuğum istediği sürece emziririm çocuğumu. 2 seneden az yada hiç emzirmeyen annelere ne diyor sizin zihniyetiniz? Günahmı??Ban yiyebilirim ama yinede söylemek istiyorum
2 seneden sonra bebeği emzirmek kesinlikle haramdır
Bi araştırım derim
Bakara suresiYahu ne alakası var bunu in kuranda hangi ayette belirtildiğini lütfen yazarmısınız. Çocuğum istediği sürece emziririm çocuğumu. 2 seneden az yada hiç emzirmeyen annelere ne diyor sizin zihniyetiniz? Günahmı??
Bunu kendi kafamdan soylemiyorum bi araştirin sonra konuşunYahu ne alakası var bunu in kuranda hangi ayette belirtildiğini lütfen yazarmısınız. Çocuğum istediği sürece emziririm çocuğumu. 2 seneden az yada hiç emzirmeyen annelere ne diyor sizin zihniyetiniz? Günahmı??
Bunu sirf polemik icin yazdiginizi dusunuyorum.. bu konudaki bilgim emzirme icin kesin nas bir sure yoktur fakat 2 yil bebek icin tam zamandir ama 2 yildan fazla emzirmenin haram olduguna dair kesin bir bilgi yoktur.. sizde iyi arastirin iyi okuyun oyle yazin buraya derim..Bakara suresi
233.ayeti bi araştirin
Benimde bebegim var çok araştirdim bu konuyuBunu sirf polemik icin yazdiginizi dusunuyorum.. bu konudaki bilgim emzirme icin kesin nas bir sure yoktur fakat 2 yil bebek icin tam zamandir ama 2 yildan fazla emzirmenin haram olduguna dair kesin bir bilgi yoktur.. sizde iyi arastirin iyi okuyun oyle yazin buraya derim..
﴾233﴿ Emzirmeyi tamamlamak isteyen için analar çocuklarını tam iki yıl emzirirler. Onların normal ölçülerde yiyecek ve giyeceklerini sağlamak da çocuk kendisi için doğurulanın (babanın) borcudur. Hiç kimse gücünü aşan bir şeyle yükümlü kılınamaz. Ne ana çocuğu yüzünden zarara uğratılsın ne de çocuk kendisi için doğurulan çocuğundan dolayı zarar görsün. Kendisine miras kalan kimseye de benzer yükümlülük vardır. Ana baba karşılıklı danışarak ve anlaşarak çocuğu sütten kesmek isterlerse bundan dolayı onlar için bir sakınca yoktur. Çocuklarınızı sütannelere emzirtmek isterseniz münasip olan ücreti verdiğiniz takdirde sizin için bir günah yoktur. Allah’ın koyduğu kurallara aykırı davranmaktan sakının ve bilin ki Allah yaptıklarınızın tamamını görmektedir.Bunu kendi kafamdan soylemiyorum bi araştirin sonra konuşun
Ozaman tekrar arastirin iyi okuyun derim..Benimde bebegim var çok araştirdim bu konuyu
Ne işim olur polemikle ya
Benimde bebegim var çok araştirdim bu konuyu
Ne işim olur polemikle ya
Bu yazıdan kesinti yapmişsiniz.﴾233﴿ Emzirmeyi tamamlamak isteyen için analar çocuklarını tam iki yıl emzirirler. Onların normal ölçülerde yiyecek ve giyeceklerini sağlamak da çocuk kendisi için doğurulanın (babanın) borcudur. Hiç kimse gücünü aşan bir şeyle yükümlü kılınamaz. Ne ana çocuğu yüzünden zarara uğratılsın ne de çocuk kendisi için doğurulan çocuğundan dolayı zarar görsün. Kendisine miras kalan kimseye de benzer yükümlülük vardır. Ana baba karşılıklı danışarak ve anlaşarak çocuğu sütten kesmek isterlerse bundan dolayı onlar için bir sakınca yoktur. Çocuklarınızı sütannelere emzirtmek isterseniz münasip olan ücreti verdiğiniz takdirde sizin için bir günah yoktur. Allah’ın koyduğu kurallara aykırı davranmaktan sakının ve bilin ki Allah yaptıklarınızın tamamını görmektedir.
Neresinde haram diyor?
O ayetten bu anlamı çıkardığınıza göre, gözünüzle okumuyorsunuz.Bakara suresi
233.ayeti bi araştirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?