El Sanatları Kızımın oda kapısına yaptığım ponpon perde...

ellerine sağlık canım gercekten yapması çok basit ama eve cok ayrı bi hava vermiş.bende mi yapsam dedim bi anda:)))))

ayy birtürlü küçültmeyi yapamadım silemiyorumdaaa...
Yap canım çok basit hem bi uğraş oluyor ben çok mutlu oluyorum evime bişeyler yapınca... a.s

çok güzel ellerine saglık....bişi sorcam yalnız neye dizdin ponponları...

Çok güzel olmuş, emeğine sağlık.Yapılışınıda anlatsanaaaaaa.............Yani ponponları anladımda, neye dizdin onları.

Hepinize teşekkür ederim kızlar soranlara yapılışını anlatayım:
Önce renk renk ipten ponponlar yaptım sonra bu ipleri misina ipine iğne yardımıyla dizdim.(misina ipinin ucunu iğneye geçirip ponponların tam ortasından geçiriceksiniz)
Sonra istediğim aralıkta düğüm attım bocuk dizdim kaymaması için ponponların altına boncuk koyup düğüm attım.
Bu şekilde kapının uzunluğu kadar devam ediliyor.Ben 5 sıra yaptım bir sırada 10-12 tane ponpon var.
İsterseniz ponpon aralarını küçük boncuklarla doldurabilirsiniz ...Kapının enine göre 5-6 sıra yaptıktan sonra elektrik kablosuna aralıklı olarak misinanın uçlarından sıkıca bağladım.
kapının üst kısmına görünmeyecek şekilde gererek minik çivilerle tutturdum...
Ponponları yaptıktan sonra dizmesi çok kolay asıl iş ponponları yapmakta..Kolay gelsin arkadaşlar... :1hug:

Son düzenleme:
Kızlar bitirdiğinizde sizinkileride görmek isterim, kolay gelsin... :1hug:

süper olmuş gerçekten ellerinize sağlık ben de deneyim bakalım daha güzelini yapabilecekmiyim :)))))

bu arada kızınız da çok şeker allah mutlu etsin
çok saol canım...
Bekliyorum daha güzellerini bakalımmm :icecream:

Bende yaptım bu kapı süsünden , turuncu yeşil ve krem renklerini kullandım araya da kristal boncuklar turuncu süper oldu , gören arkadaşlarımdan bir kaçı daha yaptı aynısından tabi dizaynı kişiden kişiye değişebilir , yani renkleri boncukları , pon pon sıklığı hanımlar aklınızda böyle bir şey varsa yapın çok hoş oluyor gerçekten .

sende foto eklesene canım fikir olur yapacaklara a.s

Arkadaşım sitedeki sorundan dolayı resimleri göremiyorum.Ama çok merak ettim doğrusu sorun giderilince tekrar yüklermisin.Şimdiden tşka.s

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Bişey sorcam ponponları normal yün üpmi yani böyle puf puf duruyorda ne ipi acaba?CADIARZU

Çok hoş olmuş gerçekten bende deneyebilirim eline sağlık
Ama benim ufaklık tam merak modunda çeker koparır kesin
birazdaha büyümesini beklemeliyim sanırım :)

elinize sağlık ve Allah prensesinizi size bağışlasın o daha bi güzel geldi kaydirigubbakcemile3 benim size sorum bilen biri bana ponpon nasıl yapılır tarif edebilirmi sakıncası yoksa ben hiç elişi bilmiyorum da senağlama bende bi arkadaşımın kızının odası için yapmayı düşünüyorum dilerim bi gün benimde bebeğim olur da sonrasında kendi evladım içinde yaparım senağlama cevap gelir inşallah şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…