• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

Bizim de lojmana çıkma ihtimalimiz var. Oradaki mutfak dolapları hiç hoşuma gitmiyor. olmazsa ben de bunlardan kaplarım. tebrik ederim hayatım yeni gibi olmuş. acaba mutfak dolaplarına da iyi olur mu? :enbuyukkk:

çok güzel olmuşşş yepyeni çok şık durmuşşşşş
ben mutfak dolaplarımı kapladım zemini uygun olması çok önemli benim kabardı zamanla

çok hoş olmuş yenilenmiş...vallahi eski mobulyaları değerlendirmek için harikaaaaaaaaaa
ellerinize sağlık

canım çok güzel olmuş, yepyeni, pırıl pırıl gerçekten güzel düşünmüşsün paylaştığın için tşk. ederim iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah

gerçekten gördükçe içim açılıyor, teşekkürler

çok teşekkürler, baya eskiydi mobilyalar, ben ortaokuldayken alınmıştı

birde üstlerine resimli sevdiği şeylerden yapıştır cizgi film kahramanlarından
eline sağlık canım güzel olmuş kaydirigubbakcemile5

ooo süper olmuş yaaaa....
güle güle kullansın canım...
,şu yapışkanlı folyoyu ÇIKARANLARDAN Allah razı olsun demi )

çok güzel olmuş canım bende mutfak dolaplarımı ve gömme dolabıma yapıştırmak istiyorum.nerden alabirim canım markası varmı yardımcı olurmusun.

Yav burda görüyorum, özeniyorum size, sonra yapmaya çalışıyorum sonuç hüsran. geçen gün oğlanın odasına yapiyim dedim yapışkanlı folyo, bir iki yerde denedim, olmadı. Hatta iğrenç oldu, kırıştı filan.

ben beceriksizin tekiyim:çok üzgünüm:

canım ben hırdavatçıdan aldım, boya cam falan satan bir yerdi
büyük yapı marketlerde ve kırtasiyelerde de bulabilirsin

kapakların adece dış yüzeyinimi kapladınız.yoksa kalınlığını veren ince yeride kapladınızmı.eğer öyle ise oraları nasıl döndünüz...

Back
X