• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

teşekkür ederim kızlar hepinize
smhsmhcim kağıtlar ahşap desenli olduğundan pek belli olmuyor kaplama olduğu
iyice dibine girip bakarsan anlaşılıyor
kenarları falan düzgün yapılınca gayet inandırıcı duruyorlar:))

Ellerıne saglık gerÇekten gÜzel olmuŞ bende yatak odamı kÜÇÜk oldugu ıÇın bıde rengını beyenmedıyım ıÇın deıŞtım ama atmadım cocuk odası yapıcam rengını deıŞcem folyoyla sÜper fıkırler bunlar bence..

valla süper olmuş,
yeniden farkı yok gibi görünüyor,
tebrikler , elinize sağlık...

Emeğinize sağlık arkadaşım. İnanın tamda bu gün oğluma iyi geceler öpücüğü verirken odasındaki dolapların ve ranzaralın renginden sıkıldık artık diye aklımdan geçiriyordum. İsabet oldu bende oğlumun odasına yapacağım.

inanamadım valla dönüp tekrar aktım aynı mobilyamı diye. ellerinise sağlık ne maharetli akıllı kadınlarımız varya özeniyorum ölüyorum ben tembellikten mirmirmirmir

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.bende bu folyolardan araştırdım ama bana ince bir şey gösterdiler ben kalın ve naylonumsu birşey olarak biliyordum hem ben mutfak dolabıma yapmayı düşündüm ama okadar ince olduğunu görünce silerken yırtılır diye korktum beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden tşkler

kalın olmuyor canım, benimkiler de incecik
zaten ince olduğu için iyice yapışıyor ve inandırıcı görünüyor
yap sen de bişeycik olmaz

renk burdakinden biraz daha açık
pembe folyo da almıştım, süsleme yapacaktık ama yapışkanı gitmiş, eskiydi sanırım
yapamadık, biraz sade oldu ama napalım artık

eski hali

kaplanmış hali

dolabın eski hali

bu da dolabın kaplanmışı
öncelikle çok güzel olmus arkadaşım eline sağlık bende yatakodamı yapmak istiyorumda bu kadar büyük folyoları nerden buldun canım yardımcı olursan sevınırım..

busec bu folyolar rulo halinde satılıyor
yanlış hatırlamıyorsam 13 metreydi aldığımız rulo
hırdavatçıdan aldık biz, boya cam vs. satan bir dükkandı

ellerinize sağlık çok beğendim. bu folyolardan bende duvarıma baca deliği kapatmak için yapıştırmıştım çok iyi durmadı duvar pütürlü olduğu için iyi yapışmıyo. alçılı duvarlarda iyi durabilir belki,

amanını müthiş olmuş vallahi annemin kelebek mobilyanın gardolabı var. çok şık ve sağlam. atmayı düşünüyo . lake kaplama. rengi biraz soldu.CADIARZU
bende onu kaplarsam yerede bi döşek atarım. kız evinin üstüne düşen kısmı halletmiş olurum. bölece evlenebilme olasılığım artabilir..-tatlicadiarzu-

Back
X