• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

harika olmuş yaa yeni gibi.
oh eskidikçe al bi folyo yeni yap. devir hesap devri nede olsa.
güle güle kullanın.

çok guzel olmuş emegıne sağlık böle ilğinç fıkırlere bayılıyorumyaa

Bende banyo dolabına yapım balı Şımdı aklıma geldı bak.resmını eklerım yapınca bnde

kızlar çok ama çok teşekkür ederim güzel yorumlarınıza
soru soran arkadaşlar olmuş
folyoyu boya cam vs satan bir dükkandan aldık rulosu 13 metre ve 11 lira
biz bol bol kullandık, bazı yerleri söküp yeniden kapladık 20 liralık falan kullanmışızdır
çekmeceleri da kalkmaması için önüne yapıştırıp bırakmadık, arka tarafına döndürdük ve üstüste bindirdik
dolap kapaklarını da o şekilde yaptık, bayağı muntazam oldu

Onları düzgün yapıştırmak çok zor ve zahmetli bir iş.
Ama seninkiler çok güzel olmuş canım, mobilyalar şimdi yeni gibi duruyor.
Güle güle kullanın... a.s.

vaay çok şık olmuş :)

bizdede dedemin bürosundan kalma demir önü camlı bir dolap vardı, bu evde kocaman kapalı bi balkonumuz var aldık o dolabı ahşap görünümlü yapışkanlı kağıt ile kapladık, camında birini aynı şekilde kapladım uzaktan gören ahşap sanıyo :) kaplarken ekleme yapması çok zor, sizin dolap kapakları pürüzsüz duruyo ellerinize sağlık eminim çok uğraşmışsınızdır :)

göüzme soktuğun iyi olmuş yoksa göremeyecektim kuzumun mobilyasını çok güzel olmuşş sade olmuş evet pembede olsaydı çok çok güzel olurdu ama gerçekten bence süper olmuş ve süper iş çıkarmışsınız aynen yapılma gibi olmuşş..kaplama işine aklının yatmasına sevindimm füsfüsümm...güle güle kullansın mavişimm..

yine aklıma geldi bak çok sade diyorsan özellikle dolap o şekilde süslemeler var yapıştırmaa hayvan çiçek kelebek börtü böcek çok güzel onlardan alıp süsleme apabilirsin buda bir fikir iştee..öpüldünüz..kaydirigubbakcemile2

vaoww yeni gibi olmuş
ellerine sağlık füsfüsüm
pembe diilde bu renk yapman daha iy olmuş çünki kulplar kendini göstermişş
yapmak kolay oldumu?
kalkma filan olmuyomu ?iy yapışıyomu?
bende bikaç şeyi böyle kaplamak istiyorumda :P

füsfüs harika görünüyor yeni hali güzel günlerde kullanın
akıllı kadının hali bir başka oluyor :sm_cool:

Canım kaplayınca ek yerleri belli olmuo değilmi??Bir de o çekmece kulplarını nerden aldın acaba??

Back
X