• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın mobilyalarını yapışkanlı folyoyla kapladım

güzel olmuş ellerinize sağlık bende mutfak dolaplarımı kaplamayı düşünüyorum bu kağıtlar pazarda satılan folyolardanmı yoksa dc fix olanlardanmı pazarda satılanlar pek kullanışlı olmaz gibi geldi bana kağıt gibi onlar siz hangisinden kapladınız?

eskisiyle alakası bile yok yeni gibi olmuş ellerine saglık kaydirigubbakcemile5

o çekmecelerin kelebekli vs kulplarından bende almak isterim ama nerden kaça VS ?
birde ne diycem alırken ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER =)

o çekmecelerin kelebekli vs kulplarından bende almak isterim ama nerden kaça VS ?
birde ne diycem alırken ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER =)

ben e-bebekten aldım ama başka yerlerde de gördüm
mobilya kulbu derseniz anlarlar
sanırım tanesi 3-4 lira civarındaydı biz alırken

Gayet güzel olmuş yeni gibi..güle güle kullanın..Bu yapışkanlı folyo ile kaplama işi zahmetlimi..köşeler ya da çıkıntı kısımların kaplanması zor mu..

Merhaba mobilyaları kaplamışsınız çok güzel olmuş ben de yatak odamı kaplamak istiyorum ama sanırım bir hayli zor olur.Mobilyaların kaplanmaya uygun olması gerek derken?Bir de kapladığınız kağıt mı nerelerde bulabilirim ve nasıl kapladınız,ölçüp keserek mi?Acemiliğimi mazur görün görünce çok beğendim ve bu konu hakkında hiç bilgim yok,şimdiden teşekkürler...

arkadasım mutfak dolaplarını kapladı cok guzel oldu bu ısı yapamak ıcın önce sabır sonrada ıkı kısı olamak lazım bırde alman malı oalanları folyoların ondan alın turk malları attı kendını bende ondan gorup yapayım dedım benımkıler turk malıydı malesef husranla bıttı alman malı olup olmadıgını anlamanın yolu bıraz acın ve yırtmayı deneyın yırtılıyorsa folyo almayın turk malı ve yappıskanıda cok dayanmıyor yırtılmıyor sa alım kalıyelı demektır

Back
X