• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın Mobilyalarını Yapışkanlı Folyo ile Kapladım.

irem-ozge

:)
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
5.435
342
398
Kızım büyüyünce yeni bir yatak almak ihtiyaç oldu.
Mobilyalarını da değiştirelim dedik ama o kadar sağlamlardı ki kıyamadık.
Yapışkanlı folyo imdadımıza yetişti ama istediğim gibi folyo bulana kadar canım çıktı.
Bu işin tek yeri var. Sultanhamam.
Eminönünde Şark Han'a çıkan yokuşta sağlı sollu bikaç dükkanda envai çeşit bulmak mümkün.
Buyrun işte sonuç. Önce gardrobumuz :42:
Eski ve yeni hali.

$iii1ua2.webp

$DSC03731.webp

Şifonyerimizin eski ve yeni hali :42:

$DSC03690.webp

$DSC03725.webp

$DSC03726.webp

Kitaplığımızın eski ve yeni hali :42:

$DSC03689.webp

$DSC03740.webp

Yatağımız ve uzun uğraşlar sonucu bulduğum kelebekli perde ve nevresimimiz. Duvarda da kızımın yaptığı resim ve boncuk çalışması :) :42:

$DSC03744.webp

$DSC03743.webp

Nişanlanırken bana alınan çeyiz sandığı. Şimdi oldu kızımın oyunck sandığı.
Üzerine pembe kelebek kesip yapıştıracağım gardolaptaki aynadakier gibi.
O halini de eklerim saha sonra.

$ceyizsandigi.webp

$DSC03746.webp

Ooo çok güzel olmuş ellerinize sağlık
güle güle kullansın evladınız:)

çok güzel olmuş tebrik ederim.o sandıktan bende de var.inşallah kızıma oda alcam ben de o sandığı kaplayıp oyuncak kutusu yapmayı düşünüyordum.ama ben üstünü biraz süsleyeceğim.belki de o yapma çiçekleri yapıştırırım tekrardan.bence sizde o sandığı biraz daha süslerseniz daha şeker olur.onun dışında çok güzel olmuş gerçekten.güle güle büyüsün kızınız cici odasında :34:

pardon ya açıklamaları okumadan resimlere bakmışım.kelebek çok hoş olur.ben de diyorum örtüsünden perdesine nasıl da uyum sağlamış tekrar tebrikler

Ciddi anlamda profesyonelceyapılmışlar bende dolabımı beyaz yapmaı istiyorum düz hemde ama yapışkanla bu kadar güzel duracağını tahmin etmediğim için boyamayı düşünmüştüm ama gerek yokmuş temiz iş ellerine sağlık.

Çok teşekkür ederim beğenileriniz için.
Gerçekten çok güzel oldular.
İlk başta tereddütlerim vardı ama bitince kulplar vs takılınca gösterdi kendini.
Yalnız ciddi emek isteyen iş. Ve tek başına yapılamayacak kadar zahmetli.

kuşummmmm cnm benim harika olmuşşşşş çok beğendim ah teyzesi bi gelsin bizimki ellerinden öperrrrr

çok güsel olmuş ya,elinize sağlık valla.ne güsel düşünmüşsünüz bayılıyorum böyle yaratıcı insanlara..
güle güle kullansın kızınız güsel odasını inşallah...:nazar:

Cok Guzel olmus,
Ellerinize saglik,
Esiniz cok sansli:1:

Teşekkür ederim. :)

bitanecik arkadaşım iyki tanımışım iyiki gelmişsin :29:

Bence de :60: Tmm be kızma. İyi ki bende seni tanıdım bebemmmmmm

harika olmuş benimde çok ilgimi çekti kızımın şifonyerini yapabilirimmm:))

:34:

çok güsel olmuş ya,elinize sağlık valla.ne güsel düşünmüşsünüz bayılıyorum böyle yaratıcı insanlara..
güle güle kullansın kızınız güsel odasını inşallah...:nazar:

İşallah canım teşekkür ederim.

Back
X