Kızımın kafası

Beyin cerrahi ye gittiniz mi?

Kendiliğinden olsa belki bu kadar dert etmezdim ama benim yüzümden olduğu için bir türlü affedemiyorum kendimi ayrıca diğer bebeklere bakıyorum kafaları çok düzgün moralim bozuluyor

Bazı kafa yapıları doğuştan da olabilir. Ama birçok doktor bunu anlamaz. Şekil bozukluğu olabilir. Bir beyin cerrahi ye görünmenizi tavsiye ederim. Sadece şekil olarak bozuksa kask yapan özel firmalar var. Her kask olmaz herkes bu kaskları yapamaz. Görüşmenizi tavsiye ederim. Nerede yaşıyorsunuz? Özelden de yazabilirsiniz.

Bixim kalipla düzelmedi

Oncelikle lutfen kendinizi suclamayin..
Eger cok siddetli bir bozukluk varsa -bunu olcum yaptirarak anlayabilirsiniz- 18 aya kadar kask tedavisi uygulanabiliyor.
Ancak boyunla ilgili bir sikinti varsa tortikollis ise fizik tedaviyi ihmal etmeyin.Kafa hic bir mudahale yapilmazsa bile 3 yasina kadar kendini toparliyor.Yusyuvarlak olmasa bile su an sizi rahasiz ettigi kadar olmayacak ama boyundaki egrilik tedavi edilmeden duzelmiyor.En gec bir yasina kadar mesafe katedilmis olmasi lazim.
Kendinizi daha iyi hissedecekseniz ben sezaryen dogum yapmadim planli ve istekli bir gebelikti bebegime kayinvalidem ve annem bakmadi ama benim bebegik de ayni sikintilari yasadi malesef..Kendinizi suclamadan du aj fizik tedaviye ağırlik verin.
Gecmis olsun

Hayır, bazen kafaya müdahale yapılmazsa düzelme olmuyor. KRANİOSİNOSTOZ sa ona göre tedavi yapılmalı.

Bilerek yapmadın sonuçta üzülme
Ama bundan sonra doktorun dediğini takip et yağacağını yap olduğu kadar
Senin telaşın stresin onu daha da üzer, sarıl kokla en güzel anlarınızı böyle biriktirin
Ayrıca kız çocuğu zaten saçı uzar anlaşılmaz hiç
Erkek olsa daha sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…