Kızımın ismi

Güzel.
Ben de hiç Mira,Mila,Lina vs sevmem mesela.
Reyya var güzel koku demek. Bir de şey gördüm o da güzel. Sidra....

Ya arkadaşım şimdi ne alakası var bir sürü konu açılıyor bebek isimleriyle ilgili hatta profilde bugün ne pişireyim ne giyeyim gibi gibi soruluyor ne var bunda yani
ne gerek var

İki isimliler de hep karı -koca gönlü olsun yada anlaşamadılar diye koyuyorlar diye düşünüyorum hep hahah çok güzel güzel isimler adıyla yaşasın. Işıl ışıl
Ya anlaşmazlık değil de, onun doğduğu zaman hep çift isim konuluyordu. Oğlumun da öyle oldu mesela, bana kalsa tek isim koyar geçerim. Neyse ki çift isim furyası son buldu artık.

Ya anlaşmazlık değil de, onun doğduğu zaman hep çift isim konuluyordu. Oğlumun da öyle oldu mesela, bana kalsa tek isim koyar geçerim. Neyse ki çift isim furyası son buldu artık.
Benim ilk kizim tek, ikinci kizim cift isimli.

Ikincisinin ismine nufus memurunun kapisinda karar verince hangi isimden vazgecebiliriz bilemedik, ikisini de koyduk ahshshhs.

Sare’yi ilk kez bi arkadaşın kızında duydum ama hoşuma gitmedi. Farklı olsun derken zorlama olmuş sanki. Sara daha güzel mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…