- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Selis ne demekmis?
Benim kızım Mina, bir aralar çok popülerdi ama kendi ismimle benzer olduğu için koydum.Aslına bakarsanız popüler isimleri hiç sevmiyorum, sade ve hiç modası geçmeyen isimleri tercih etmek gerek.
Çift isimli kızım canım, Işıl Mina. Işıl'ı koyu GS taraftarı olan babası koyduÇok tatlı isim kısa isim severimmm
Çift isimli kızım canım, Işıl Mina. Işıl'ı koyu GS taraftarı olan babası koydu.
Ya arkadaşım şimdi ne alakası var bir sürü konu açılıyor bebek isimleriyle ilgili hatta profilde bugün ne pişireyim ne giyeyim gibi gibi soruluyor ne var bunda yaniBence guzel isim.
Neden sordunuz? Neden onay almak istiyorsunuz? Her konuda boyle baskalarindan onay almak ihtiyacı duyar misiniz? Bu sizin icin cok yipratici olur yillar icinde. Eger oyleyse hazir bebis gelmeden vaktiniz varken kendinizi geliştirmek uzere videolar izleyin, kitaplar okuyum. Beyhan budak benim son favorim mesela.
Çok güzel ve uyumlu bi isim koymussunuzÇift isimli kızım canım, Işıl Mina. Işıl'ı koyu GS taraftarı olan babası koydu.
Ya anlaşmazlık değil de, onun doğduğu zaman hep çift isim konuluyordu. Oğlumun da öyle oldu mesela, bana kalsa tek isim koyar geçerim. Neyse ki çift isim furyası son buldu artıkİki isimliler de hep karı -koca gönlü olsun yada anlaşamadılar diye koyuyorlar diye düşünüyorum hep hahah çok güzel güzel isimler adıyla yaşasın. Işıl ışıl
Edebiyat sever olarak kesinlikle düşünüyorum çok modern benceanlamı şu
Selis: Halk edebiyatında feilâtün (fâilatün) / feilâtün / feilâtün / feilün yazılan şiirlerdir.
Benim ilk kizim tek, ikinci kizim cift isimli.Ya anlaşmazlık değil de, onun doğduğu zaman hep çift isim konuluyordu. Oğlumun da öyle oldu mesela, bana kalsa tek isim koyar geçerim. Neyse ki çift isim furyası son buldu artık.
Teşekkür ederim, aslında ikisi de hemen hemen aynı anlama geliyorÇok güzel ve uyumlu bi isim koymussunuz
Söylenirkenki uyumu hoşuma gitti Işıl MinaTeşekkür ederim, aslında ikisi de hemen hemen aynı anlama geliyor.
Ben nasip olursa Doğa koycamSence hangi ismiler hoş fikir almak istiyorum yani
Aa cok ilgincmis, kiz ismi degil mi?
Ben öyleyim.2 isimliyim biri annemden biri babamdan.İki isimliler de hep karı -koca gönlü olsun yada anlaşamadılar diye koyuyorlar diye düşünüyorum hep hahah çok güzel isimler adıyla yaşasın. Işıl ışıl
Kıza gideceğini ben de düşünmüyorum erkek ismi sonuçta.Benim de kızım olacak eşim 'Atlas' olmaz mı diyor . Sizce nasıl fazla mı maskülen?
Ben begenmem tercih de etmem açıkçası bi teyze vardi köyde aklima direk o geldi cok eski bir isim. Ben nasip olurda kızım olirsa Eylül koymak isterim ismini mesela sade hoşKızıma sare ismini koymak istiyorum sizce nasıl hanımlar ?