Canın ne isterse onu koy ama ben pek hoşlanmıyorum ne yalan soyliyimKızıma sare ismini koymak istiyorum sizce nasıl hanımlar ?
Sence hangi ismiler hoş fikir almak istiyorum yaniCanın ne isterse onu koy ama ben pek hoşlanmıyorum ne yalan soyliyim
Ben ilerde Allah nasip ederde kızım olursa duru istiyorum dusunebilirsin defne olabilir eylul olabilir asel olabilirSence hangi ismiler hoş fikir almak istiyorum yani
Kizim olsa defne koyardim adini
Kızıma sare ismini koymak istiyorum sizce nasıl hanımlar ?
Yaaa saçmalığa bak bana bunu yazan kesin özel günlerde ayyy hangi kıyafeti giysem yaa diye kaç kişiye akıl soruyordur.Bence guzel isim.
Neden sordunuz? Neden onay almak istiyorsunuz? Her konuda boyle baskalarindan onay almak ihtiyacı duyar misiniz? Bu sizin icin cok yipratici olur yillar icinde. Eger oyleyse hazir bebis gelmeden vaktiniz varken kendinizi geliştirmek uzere videolar izleyin, kitaplar okuyum. Beyhan budak benim son favorim mesela.
Abarttiniz ya fikir istiyor alti ustuBence guzel isim.
Neden sordunuz? Neden onay almak istiyorsunuz? Her konuda boyle baskalarindan onay almak ihtiyacı duyar misiniz? Bu sizin icin cok yipratici olur yillar icinde. Eger oyleyse hazir bebis gelmeden vaktiniz varken kendinizi geliştirmek uzere videolar izleyin, kitaplar okuyum. Beyhan budak benim son favorim mesela.
Defne ismi ülkede enAy onu da aşırı koydular yaa
Defne ülkede en çok koyulan isimlerden başı çekiyor birde Asel Lina mira mila liya vs. Güneş güzel benceAy onu da aşırı koydular yaa
Ben koymazdim kızım olursa Zeynep ismi favorim hala eskimeyen isim benceKızıma sare ismini koymak istiyorum sizce nasıl hanımlar ?
Benim de kızım olacak eşim 'Atlas' olmaz mı diyor . Sizce nasıl fazla mı maskülen?
Selis ne demekmis?Su, Bige , Gökçe, Nehir , Çimen, Derin, Arya, Masal, Selis , Beril , Mira aklıma geldikçe yazarım konu sahibi fikir olur.hayırlısı olsun