Ben de havalı cool anladim. Diyorum ki niye kizdiYorumları okuduktan sonra jeton düştü bende
Havali isim mi şimdi ? Bende havalı diye anladım yani süslü püslu, nazlı manasnda diyor sandm yaa
Sorma sormaBen de havalı cool anladim. Diyorum ki niye kizdiaynisini eltime yapmistigim o yuzden yavasca konudan uzaklasiyorum
hafize olabilir o da anlayamadımNickname bile kaynananızın ismine uygun, Havizeh. Kaynanaya yaranmak için çocuğa uyumlu isim koy, kayın para veriyor ona da yaranmak lazım diye sesini çıkarama. Sonra da elimi yumruk yapıyorum.
Sizin anneniz yok mu, ille uyumlu isim derdine düştüyseniz niye kendi annenizin ismine göre koymadınız?
Konuyu silin bence zira Havalı isminde kaynananız,Havanur isminde kızınız var sizi tanıyanlar şıp diye anlar siz olduğunuzu.iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Her seferinde "İsmi Havanur yalnız" diye düzelteceksiniz.iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Dünyada kaç tane vardır acepKonuyu silin bence zira Havalı isminde kaynananız,Havanur isminde kızınız var sizi tanıyanlar şıp diye anlar siz olduğunuzu.
Ay merak ettim havanur ile ilgili nasıl dalga geçiliyor. Aklıma hiç gelmiyor şuan.Kaynananızın adı mı Havali? Sizde de hata var. Niye kaynana adına benzetmeye çalışırsınız ki? Daha başka akrabalar da söyleyecek bunu. Onlar da kaynananın adını koydunuz zanneder muhtemelen.
Ayrıca Havanur adında 4 kişi gördüm bu zamana kadar. Öyle dalga geçiyrolar ki, havalı lafına şükredersiniz. Her isimle dalga geçiliyor ama bununla de geçilecek yani. Bu kadar dert etmeyin ya da ediyorsanız dişinizi elinizi sıkacağınıza ağzınızı açın. Siz uyarın
Tek bence konu sahibinin ismini bile tahmin ettim ama yazmadım yeterince ifşa oldu diyeDünyada kaç tane vardır acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?