iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Desin ne olacak kiiyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Kaynananızın mı ismi Havali?iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Kaynananızın adı mı Havali? Sizde de hata var. Niye kaynana adına benzetmeye çalışırsınız ki? Daha başka akrabalar da söyleyecek bunu. Onlar da kaynananın adını koydunuz zanneder muhtemelen.iyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
Az zaman gecsin kızın zaten gerekli cevabı veririyi günler ben evli iki çocuklu bir kadınım, ilk kızım 2020 yılında doğdu ismini Havanur koyduk, kendimiz anlaştık koyduk, hem kendimde istedim hemde kaynanamın ismine uygun olsun dedim Havali ismi, benim derdim şu ki, kaynım nerdeyse bir senesindir kızıma havali diye hitap ediyor, eşim kaynımın yardımına ihtiyacımız olduğu için sesini dahi çıkarmıyor. Bende birşey diyemiyorum, her havali diyişinde elimi yumruk yapıp sıkıyorum. Ne yapabilirim, tavsiyeniz nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?