• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizimin ismi nasil sizce?fikir verirmisiniz?

papatyam129

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
91
0
46
Kayseri
selam hanimlar,

isim secimi yapmak ne de zor bi ismis....

sonunda DEFNE MIRAY ismine karar kildik ama icimdeki acabalar hala bitmedi...siz ne dersiniz?ismimiz nasil olmus?

selam hanimlar,

isim secimi yapmak ne de zor bi ismis....

sonunda DEFNE MIRAY ismine karar kildik ama icimdeki acabalar hala bitmedi...siz ne dersiniz?ismimiz nasil olmus?

merhaba canım öncelikle Allah sağ sağlim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
minik kızın da adıyla uyumlu bi kız olsun inşallah ben sevdim isim tercihini:)zira benim adım da miray ama önünde defne değil nur var benim:))adımdan çok memnunum eminim kızında büyüdüğünde iyi ki adımı miray koymuşsunuz der:))
tanıdığım dünyalar tatlısı bide defne bebek var:))iki isim de güzel içine sinsin canım

Bahsettiğiniz isimlerin anlamını bilmediğim için onlardan bağımsız olarak yazıyorum. Az önce benzer bir konu geçmişti, size acizane önerim, isimlerin anlamlarına yoğunlaşmanızdır.
Çoçuğunuzu güzel ve anlamı bir isim ile isimlendirmeniz hoş olur.

Bu arada evladınız vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah hayırlı kararlar vermeniz duası ile...

merhaba canım öncelikle Allah sağ sağlim kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
minik kızın da adıyla uyumlu bi kız olsun inşallah ben sevdim isim tercihini:)zira benim adım da miray ama önünde defne değil nur var benim:))adımdan çok memnunum eminim kızında büyüdüğünde iyi ki adımı miray koymuşsunuz der:))
tanıdığım dünyalar tatlısı bide defne bebek var:))iki isim de güzel içine sinsin canım

:) cok sagol canim...icimi rahatlattin:)guzel dileklerin icinde tesekurler...cumlemizin yavrusu guzel gunlere buyusun insallah.

:) cok sagol canim...icimi rahatlattin:)guzel dileklerin icinde tesekurler...cumlemizin yavrusu guzel gunlere buyusun insallah.

Amin canım inşallah sen yolun sonuna gelmişsin nerdeyse kucağına alıcaksın yavrunu inşallah bizim daha yolumuz uzun :)))
miray adının anlamını biliyosundur sanırım KelamiHal arkadaşımız anlamlı olsun demiş ya:ben yine de bildiğim anlamlarını yazayım:))
miray:ay gibi güneş gibi parlayan,ayın güneşin görünen yüzü demek:)
bide japoncada sanırım kraliçe demekmiş:))
kendi adım olmasa bende kızıma koyardım:))
bakalım ben neler düşüncem:))

Bahsettiğiniz isimlerin anlamını bilmediğim için onlardan bağımsız olarak yazıyorum. Az önce benzer bir konu geçmişti, size acizane önerim, isimlerin anlamlarına yoğunlaşmanızdır.
Çoçuğunuzu güzel ve anlamı bir isim ile isimlendirmeniz hoş olur.

Bu arada evladınız vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
İnşallah hayırlı kararlar vermeniz duası ile...

amin canim hepimizin evlatlari guzel gunlere buyur insallah...

DEFNE ismini 4 mevsimyesil kalan ve guzel kokulu ,sifa veren bi agac olan defne agacindan aldik birde mitolojik hikayesi var tabi ne kadar dogru denebilir buna ama babamiz bayaa etkilendi...kizimda insallah herzaman herkese mutluluk ve huzur -sifa versin diye Defneyi sectik,Miray ise ay gibi guzel yuzlu olsun diye tercih ettik...

defne : hoş kokulu bir bitki
miray : büyük ay demek. ikisi de gayet güzel isimler. hayırlı olsun inşallah.

Amin canım inşallah sen yolun sonuna gelmişsin nerdeyse kucağına alıcaksın yavrunu inşallah bizim daha yolumuz uzun :)))
miray adının anlamını biliyosundur sanırım KelamiHal arkadaşımız anlamlı olsun demiş ya:ben yine de bildiğim anlamlarını yazayım:))
miray:ay gibi güneş gibi parlayan,ayın güneşin görünen yüzü demek:)
bide japoncada sanırım kraliçe demekmiş:))
kendi adım olmasa bende kızıma koyardım:))
bakalım ben neler düşüncem:))

sende kesinlikle icinde ay hecesi olan bi isim tercih et...ben kizimi simdiden aykizim diye seviyorum:)ismin anlami japoncada kralice demek ve cince de guzel gelecek demekmis.birde uluslararasi yazilis olarak MIRAI kullaniliyor....

Back
X