• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın hastalıgı 6 gündür teşhiş edilemedi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
42
Antalya
kızım 7yaşında 1.sınıfa gidiyor.perşembe günü ateş bogaz agrısı okula göndermedik.gece acile götürdük ateş düşürücü bogaz spreyi falan yazdı .perşembe günü sabah kendini iyi hisseti okula gitti akşam ateş vucudu kızardı döküntü gibi dr gittik antibiyotik verdi ilaç dokunmuştur veya ateşindendir dedi. 2günde böyle kızarıklık devam etti .dün su çiçegi gibi bütün döküntüleri iltihaplanmış bugün gene doktora götürdük önce suçiçegi dedi ama kızım 4yaşında çıkartmıştı sonra şaşırdı baktı inceledi başka dr çagırdı oda anlamadı bi enfeksiyon dedi ilaç yazdı krem yazdı perşembe gel dedi eve gönderdi ben bişey anlamadım ne bu şimdi okula göndermicem 2gün heryeri kaşınıyor yüzünde bişey yok sadece vucudu kurdeşen degilmiş 6.hastalık degil su çiçegi degil bu neee yarın başka bir doktora götürcez hiç başına gelen varmı çıldıracam ya cocugum mahvoldu :43:

cevap yazan olmamış ama merak eden ilgilenende yok demekki belki aynı dertten yakınan olursa yazayım :19: dün gittigimiz doktor kan aldı falan kanda bişey yok .dr söyledigi 6.hastalık gibi bişey çıkartmış muhtemelen doktorun verdigi antibiyotikde iltihaplandırmış dedi :44:

çok geçmiş olsun
kullandığınız ilacın prospektüsüne baktınız mı
şimdi nasıl kızınız

geçmiş olsun
nasıl endişelisindir şimdi
allah insanın evladına hastalık vermesin dünyadaki en berbat şey
canım nerdesiniz bilmiyorum ama araştırma hastanlerine filan gidin ,tek doktorla kalmayın
inşallah çok önemli bir şey değildir
allah yardımcınız olsun
bir de şimdi akıl veren çok olur kulaktan dolma şeyle ruygulama sakın

teşekkürler herkeze kızımın isilikleri soldu. oglum çarşamba günü bogaz agrısı ateş acil doktora gittik sabaha kadar hiç düşmedi ateşi bademcik iltihaplanmış dedi doktor antibiyotik verdi malesef ilk defa kullanacak bugnde vucudunda kızarıklar oluşuyor isilik şeklinde dr aradık hiçbirşey vermeyin demekki bulaşıcıymış yarın getirin dedi bu neya önce bulaşıcı degil dediler .aca iki kez suçiçegi çıkartabilirmi kızım 3- 4 yaşındayken çıkartmıştı daha önce çıkartıgı için doktorlar anlamadımı bende anlamadım. artık doktora gitmek istemiyorum birsürü ilaç krem doldu ama çocukarım ne çıkartıyorlar. antalyada yaşıyorum ama artık doktorlarada inanamıyorum araştırma hastanesinde falan delik deşik ederler yavrularımı gibi geliyor eltimin kızıda çıkarırsa kesin su çiçegi diyecegim artık .

Back