• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızımın gündüz uyku problemi..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

prism

karamel
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
254
2
96
46
İstanbul
kızlar, kızımı son 1-2 haftadır sallamadan uyutuyorum.. ama gündüz uyutmam problem oluyor.. daha önce 2-3 defa yarım saat bir saat gündüz uykusu uyuyordu.. ama şimdi 1 kere ya uyuyor yada uyumuyor. akşam uyutmam zor olmuyor..zaten uykusu geliyor. gündüz nasıl uyutabilirim..siz sallamadan uyuturken neler yapıyorsunuz..kızım kendini gün ışığına ayarlamış.. hava karardığında uyuyor.. yazın 8 de uyurken şimdi 5 te akşam uyumaya başladı. doğal olarak gece 3 te uyanıyor. 1 saat uğraştıktan sonra tekrar dalıyor.. bebeğimi sallamadan uyutmak bana pahalıya mal oldu ama inat ettim sallamadan uyumayı öğrenecek..bu çok önemli..kendikendine uykuya dalmalı. tecrübeli annelerden yardım bekliyorum..

Back