- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
evet üzüntüm artıyor daha doğrusu kaygılıyım ok, büyür daha kötü olur diye korkuyorum yoksa 2-3 sene bekletip aldırabilirim şuan çok küçük amacanım ben iki kere aldırdım ufak bir operasyonla.. 2.cisi 12 yıl kadar önceydi bir daha tekrar etmedi.. ama merhemle falan geçmiyor.. çok basit bir operasyon doktorun uygun gördüğü bir zamanda yaptırırsınız olur biter bu kadar üzülmene gerek yok..
evet üzüntüm artıyor daha doğrusu kaygılıyım ok, büyür daha kötü olur diye korkuyorum yoksa 2-3 sene bekletip aldırabilirim şuan çok küçük ama
inşallah canım ilerlemesinde razı olacağım artıkyok canım büyümüyor yani en azından benimki büyümemişti diyeyim.. aynı kızındaki gibi hatta kızınınki yumuşak benimki taş gibi sertti .. göz kapağını ters çevirip çizikle alıyorlar öyle ameliyat falan gibi değil .. daha kötü olma ihtimalide yok canım olay o zatan daha ileri gidecek bir durumu yok merak etme..
kızımda ağrımadığını söylüyor bir de birşey soracağım herkes damla kullanmış biz merhem kullanıyoruz hangisi daha etkili?Gecmis olsun, Ben yaşadım geçmedi ve operasyonla alındı.... İnsallah geçer sadece görsel olarak rahatsızlık veriyor, yoksa ağrısı sizisi yok...
evet ve bence benim nazarım değdi çocuğa, gözleri bana benziyor diye seviyordum yavrumu bu oldusenin ne kadar süredir var canım? çok rahatsız ediyor mu seni?
fotoğrafa baktın mı eklemiştim, belki sende ki çok küçüktür.Merhaba;benim birkaç senedir var.hiç üzrinde durmadım ilaç kullanmadım.
Doktora gideceğim insallah ama beni çok rahatsız etmedi.
allah razı olsun canım, iyi ki konu açmışım buraya sağolsun herkes ilgilendi içimi rahatlatıyorhiç takılmayın bunlar çaresi olan şeyler insallah..
Gerçekten nazar olmuştur,benim ilk üni.sınavını kazandım çıkmıştı gözümde arpaçık derken tekrarlaya tekrarlaya bende önemsemedim ama kaldı ..
ama geçecektir insallah zeytinyagı sürüyorum,aslında dogal yolla bir deneyeceğim bakalım...
sizde rahat olsun içiniz rahat olsun evhamlanmayın...nazar boncugu olmuş
ay kendiliğinden geçebiliyor mu seneler sonra! süpermiş belki beklerim kızımda ki de geçer allahın izniyle inşallahcanım bende de olmuştu aynısı aynı şeyi söylediler bana da pıt diye çıkarıp alcaz dediler ama o zaman korkmuş ve kabul etmemiştim. 1- 2 yıl sonra kendiliğinden geçti gitti
çok geçmiş olsun bu arada
valla benimki geçti kızınızınki de geçer inşalllahay kendiliğinden geçebiliyor mu seneler sonra! süpermiş belki beklerim kızımda ki de geçer allahın izniyle inşallah
İnşallah canım geçer inşallahAdı şalazyon mu bılmıyorum ama benım goz kapagımda da olmustu yuvarlak kucuk bı top seklınde ve serttı.Gozumde bı acısı olmuyordu ama dısarıdan rahatsızlık verıyordu,krem vb fayda etmedı amelıyat oldum.Normal bı amelıyat olacakmıs gıbı amelyat kıyafetı gıydırdıler ve amelıyathaneye aldılar.yattım bı ıgne yaptılar goz kapagıma ve bı makıneyle kafamı sıkıstırıp goz kapagımı gerı cevırerek kesıp bosalttılar ve sargıladılar.Ikı uc gun sonra actım sargıyı gectı bır daha da olmadı.İnsallah ılaclarınız ıse yarar da amelıyata gerek kalmaz.
Ne kulandigimi hatirlamiyorum ama bebe sampuaniyla yikadigimi hatırlıyorum, bir düzelme olmamıştı, sonuç aldılar zaten...kızımda ağrımadığını söylüyor bir de birşey soracağım herkes damla kullanmış biz merhem kullanıyoruz hangisi daha etkili?
Bende bebe şampuanı ile yıkıyorum her sabah ve akşam, hatta sadece bunun için bir göz şampuanı varmış onu da almayı düşünüyorumNe kulandigimi hatirlamiyorum ama bebe sampuaniyla yikadigimi hatırlıyorum, bir düzelme olmamıştı, sonuç aldılar zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?