Çocuk Hastalıkları kızımın gözünde şalazyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet üzüntüm artıyor daha doğrusu kaygılıyım ok, büyür daha kötü olur diye korkuyorum yoksa 2-3 sene bekletip aldırabilirim şuan çok küçük ama

evet üzüntüm artıyor daha doğrusu kaygılıyım ok, büyür daha kötü olur diye korkuyorum yoksa 2-3 sene bekletip aldırabilirim şuan çok küçük ama

yok canım büyümüyor yani en azından benimki büyümemişti diyeyim.. aynı kızındaki gibi hatta kızınınki yumuşak benimki taş gibi sertti .. göz kapağını ters çevirip çizikle alıyorlar öyle ameliyat falan gibi değil .. daha kötü olma ihtimalide yok canım olay o zatan daha ileri gidecek bir durumu yok merak etme..

Gecmis olsun, Ben yaşadım geçmedi ve operasyonla alındı.... İnsallah geçer sadece görsel olarak rahatsızlık veriyor, yoksa ağrısı sizisi yok...

inşallah canım ilerlemesinde razı olacağım artık

Gecmis olsun, Ben yaşadım geçmedi ve operasyonla alındı.... İnsallah geçer sadece görsel olarak rahatsızlık veriyor, yoksa ağrısı sizisi yok...
kızımda ağrımadığını söylüyor bir de birşey soracağım herkes damla kullanmış biz merhem kullanıyoruz hangisi daha etkili?

"siderolites, post: 44745784, member: 384066"]yok normal göz doktoruna götürdüm zaten sağolsun hemen keselim demedi, zovirax gözuçuğu için kullanılıyor diye biliyorum bunda kullanılıyor mu, yeğeninin geçtiğine çok sevindim, biz kullanalı 4 g-hafta oldu iyileşmedi[/QUOTE]

Zovirax in bir urunu sanki posette kendileri hazirliyordu ilaci merhem ve damlada kullandilar

canım bende de olmuştu aynısı aynı şeyi söylediler bana da pıt diye çıkarıp alcaz dediler ama o zaman korkmuş ve kabul etmemiştim. 1- 2 yıl sonra kendiliğinden geçti gitti
çok geçmiş olsun bu arada

evet ve bence benim nazarım değdi çocuğa, gözleri bana benziyor diye seviyordum yavrumu bu oldu senin ne kadar süredir var canım? çok rahatsız ediyor mu seni?

Merhaba;benim birkaç senedir var.hiç üzrinde durmadım ilaç kullanmadım.

Doktora gideceğim insallah ama beni çok rahatsız etmedi.

hiç takılmayın bunlar çaresi olan şeyler insallah..

Gerçekten nazar olmuştur,benim ilk üni.sınavını kazandım çıkmıştı gözümde arpaçık derken tekrarlaya tekrarlaya bende önemsemedim ama kaldı ..

ama geçecektir insallah zeytinyagı sürüyorum,aslında dogal yolla bir deneyeceğim bakalım...

sizde rahat olsun içiniz rahat olsun evhamlanmayın...nazar boncugu olmuş

Canım bende de ki büyük ve her iki gözümde ama çok rahatsız etmedi...

kızınızla saglıklı sıhhateli bir ömrünüz olsun...

allah razı olsun canım, iyi ki konu açmışım buraya sağolsun herkes ilgilendi içimi rahatlatıyor

ay kendiliğinden geçebiliyor mu seneler sonra! süpermiş belki beklerim kızımda ki de geçer allahın izniyle inşallah

Adı şalazyon mu bılmıyorum ama benım goz kapagımda da olmustu yuvarlak kucuk bı top seklınde ve serttı.Gozumde bı acısı olmuyordu ama dısarıdan rahatsızlık verıyordu,krem vb fayda etmedı amelıyat oldum.Normal bı amelıyat olacakmıs gıbı amelyat kıyafetı gıydırdıler ve amelıyathaneye aldılar.yattım bı ıgne yaptılar goz kapagıma ve bı makıneyle kafamı sıkıstırıp goz kapagımı gerı cevırerek kesıp bosalttılar ve sargıladılar.Ikı uc gun sonra actım sargıyı gectı bır daha da olmadı.İnsallah ılaclarınız ıse yarar da amelıyata gerek kalmaz.

İnşallah canım geçer inşallah

Ne kulandigimi hatirlamiyorum ama bebe sampuaniyla yikadigimi hatırlıyorum, bir düzelme olmamıştı, sonuç aldılar zaten...
Bende bebe şampuanı ile yıkıyorum her sabah ve akşam, hatta sadece bunun için bir göz şampuanı varmış onu da almayı düşünüyorum

Bana da antibiyotik+ merhem verip bebe şampuanı kullan demişti . Tamponda cabası ama faydası olmuyor eğer arpacık değil,şalozyonsa yani kitle yer yaptıysa. 3/5 dklık bir ameliyatla kurtuldum. Büyüyünce alabilirler,eğer geçmezse. Kendinize suclamayın :) Rabbim şifa versin inşallah .

Son düzenleme:
Merhaba,öncelikle geçmiş olsun. bende kızımın göz kapağında acimayan mercimek kadar bir şişlik farkettim yaklaşık bir haftadır var . İnternetten bakıyordum salazyon gibi görünüyor kızarıklık sulanma yok . Şuan pandemide var. Sizinki geçti mi ne kadar sürdü. Kızım 6 yaşında bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…