Çocuk Hastalıkları kızımın gözünde şalazyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sevinirim canım çok verirsen ismini, bilgece ne olacak benim bu halim ? dua et bana şubatın 15 i gelsin ben doktora kızım doktora ....
Her seyin hayirlisi canim. Cok sukur daha buyuk bir sey degil. Allaha sukurler olsub. Hepsi imtihan unutma hemen ozelden yaziyorum..

alerjının caresı yok ne yazıkkı, tedavıde olsanız etkısını hafıfletıyor ama gecmıyor...

alerjının caresı yok ne yazıkkı, tedavıde olsanız etkısını hafıfletıyor ama gecmıyor...
evet eşim bir hap alıyordu alerji için çok yan etkisi vardı dedim artık içme zaten tedavi etmiyor seni bununla yaşa artık, gerçekten alerji zor beraber yaşamayı öğrenmek gerek

demek ki çocuklara içten sürdürüyorlar merhemi. çünkü bende bugüne kadar 3 kere arpacık çıktı, üçünde de gözkapağının üzerinden sür demişti doktor. neyse, şifa bulsun da. o kızarıklık için panik yapmana gerek yok, şalazyonda kızarıklık elbette oluyor. benim gözümdeki ameliyat öncesine kadar bir kızarıyor bir normale dönüyordu.

Biz şalazyon ailesiyiz Ben 1 kez oldum ameliyat lisedeyken.. Hiçbir şey hissedilmiyor zaten, 5 dakikalık işlem.. 2 kız kardeşim de oldu, hatta onlar 2-3 defa oldular bu ameliyatı.. Hastaneye uğrayıp dönüyorsun işte.. Ameliyat bile denmez yani..

bende şalazyon ameliyatı oldum. alt gözkapağımın içindeydi. ameliyat olmamak için uzun süre doktora gittim geldim, verdiği ilaçları kullandım. olmadı..... gözlerim açıktı, ameliyat oldum 10 dakika sürmedi, dikiş atıldı, acı yok ağrı yok. doktor 1 gün kapalı dursun dedi ama kapatmaya bile gerek kalmadı. kurtuldum mutluyum.

geçmiş olsun canım ,işte bizim kız ufak olunca olay küçük olsada büyüyor

sen peki hemen mi oldun ameliyat yani çıkar çıkmaz aldırdın mı, ben şimdi kızımın merhemlerine başladıktan sonra sanki daha da şişti gibi geliyor.

sen peki hemen mi oldun ameliyat yani çıkar çıkmaz aldırdın mı, ben şimdi kızımın merhemlerine başladıktan sonra sanki daha da şişti gibi geliyor.
Yok önce merhem verdi doktor, hatta muayene sırasında sıkmaya çalıştı olmadı. Sıcak havlu tut demişti dağılsin diye o da olmadı. En sonunda da ameliyat oldum.

merhaba arkadaşım benim oğlumdada oldu bende nerde doktor varsa gittim neler dediler ama bir doktora gittim iki krem verdi 5 gün kullandım ve gerçekten geçti. Bende sürerken cok zorlanıyordum kaşınıyordu kanatıyordu ama geçti korkma bence

ay geçti mi ne güzel geçmiş olsun, ya benim doktorda verdi 2 krem ama sanki daha da şişti çocuk gece uyuyup sabah uyanınca daha bir şişiyor gözü, kullanmaya başlayalı 1 ay oldu hiçbirşey yok. bana özelden kremlerin ismini yazar mısın lütfen. bir de senin oğlunda ki nasıldı içerdemiydi? benim kızımın üst gözkapağında altında. sulanma ağrı batma yok diyor. keşke bizimde 5 günde geçse... sana diğer doktorlar ne dedi onlar krem vermedi mi?

resmi ekledim bu tedaviye başlamadan önce ki resmi

Eklentiler

• IMG_6039.JPG
    47,1 KB · Görüntüleme: 236
Ay Allah esirgesin masallah ne tatlı kızınız...nazardanda oluyor diye düşünüyorum benim şalazyonumda öyle olmuştu...bende aldırmadım henüz

Ay Allah esirgesin masallah ne tatlı kızınız...nazardanda oluyor diye düşünüyorum benim şalazyonumda öyle olmuştu...bende aldırmadım henüz
evet ve bence benim nazarım değdi çocuğa, gözleri bana benziyor diye seviyordum yavrumu bu oldu senin ne kadar süredir var canım? çok rahatsız ediyor mu seni?

evet ve bence benim nazarım değdi çocuğa, gözleri bana benziyor diye seviyordum yavrumu bu oldu senin ne kadar süredir var canım? çok rahatsız ediyor mu seni?

Selazyon teşhisi ni okuloplasti uzmani mi koydu yoksa göz dr u mi? Çünkü okuloplasti uzmanları hemen keselim bicelim der.zovirax merhemle ve bazi damla larla yegeniminki 3 haftada iyileşti. Hemen ameliyat yapnali diyen drlarda oldu biraz sabir lütfen Iyilesecek

canım ben iki kere aldırdım ufak bir operasyonla.. 2.cisi 12 yıl kadar önceydi bir daha tekrar etmedi.. ama merhemle falan geçmiyor.. çok basit bir operasyon doktorun uygun gördüğü bir zamanda yaptırırsınız olur biter bu kadar üzülmene gerek yok..

yok normal göz doktoruna götürdüm zaten sağolsun hemen keselim demedi, zovirax gözuçuğu için kullanılıyor diye biliyorum bunda kullanılıyor mu, yeğeninin geçtiğine çok sevindim, biz kullanalı 4 g-hafta oldu iyileşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…