Çocuk Hastalıkları kızımın gözünde şalazyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ben cok alerjik bunyeye sahibim benim gozumde cikiyor hafif kabarti ara ara. Sulanma , acima olmuyor genelde. Ben cay suyunu pamuga dokup ilik sekilde 2 gun koyuyorum 5 dak falan geçiyor bir deneyin
Yan etkiside olmaz cay sonucta
Konu sahibi bayadir girmemis kk ya.

Teşekkürler ama böyle dışardan kızarıklık falan yok kapatınca baya ortada . Sizinde öylemi oluyor

Merhabalar güncel durum bildireyim kızımda 2 sene içinde arpacık tamamen yok oldu o zaman 3 doktora götürmüştüm birisi hemen ameliyat demişti, diğeri ameliyat edilmeli ama biraz bekleyelim dedi, en son götürdüğüm doktor ise çocuklar bunu rahatlıkla atıyor vücudundan dedi çok şükür öyle de oldu.

Merhaba kızınız düzeldi mi acaba inşallah ameliyatsiz iyilesmistir. Benm oglumda da çıktı çünkü cevabınızi çok merak ediyorum

Merhaba kızınız düzeldi mi acaba inşallah ameliyatsiz iyilesmistir. Benm oglumda da çıktı çünkü cevabınızi çok merak ediyorum
merhaba, geçmiş olsun, konu sahibi kendiliğinden yıllar içinde geçtiğini yazmış.

ben lisedeyken arpacık çıkmıştı gözümde, bir kaç tane damla ve krem verilmişti, çay pansumanı önerilmişti. ama sonra büyüdü, ağrısız kizariksiz bir bezeye dönüştü. sonraki gittiğimiz doktorun verdiği kremler iyice büyümesine sebep oldu. en son bir polikliniğe gitmiştik, doktor hemen alayım isterseniz dedi, bir kaç iğne ile uyuşturup göz kapağını ters çevirip temizlemisti içini 15-20 dakikada amileyathane gibi bir odada. ameliyat dedikleri o mu bilmiyorum, neden genel anestezi yazılmış anlamadım onu da. endiselenmeyin

Bebek olduğu için lokal ile yapmalari imkansız çünkü kolunuzu bacağınızı kafanızı tutsalar çok büyük bir travma olur o yüzden bebeklere genel anestezi uyguluyorlar. O da 2 saat ağlıyor çocuk anestezi etkisi ile oğlum sünnet olduğun da öyle olmuştu

anladım, haklısınız, o açıdan hiç düşünmedim. geçmiş olsun :)

Aynı durumdayım. 3 yaşında kızımda şalazyon oluştu. Baktıkça ruhum daralıyor. Geçmesi ne kadar sürdü sizinkinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…