- 28 Haziran 2015
- 2
- 0
- 38
- Konu Sahibi bemyforever
Merhaba kızlar 15 yaşında bir kızım var o yaştaki bir kızın göğüs boyutu nasıl olmalıdır sizce? Benim kızımın biraz küçük gibi de. Fotoğraf atabilirim isterseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake falan değilim şurda insan gibi soru soruyoruz hemen fake damgası vuruyorsunuz.fake oldugun o kadar belli ki banlanırsın umarım.
Doktora götür? Sen internette araştır gel ilk defa üye olduğun ilk siteye kızının göğüs fotoğraflarını koy. Velevki gerçek annesin çocuğa ne diyeceksin? Aç yavrum memelerini ablalara göstereceğim mi?Merhaba kızlar 15 yaşında bir kızım var o yaştaki bir kızın göğüs boyutu nasıl olmalıdır sizce? Benim kızımın biraz küçük gibi de. Fotoğraf atabilirim isterseniz.
heyy patates mısın nesın senın memiklerın mı var kı koyucnçekilin bende benim memiklerimi koyacam buraya
var tabı kızım hemde battal bedenheyy patates mısın nesın senın memiklerın mı var kı koyucn
benımkılerı geçemennn hıhhhh kaç takıon bakıoomvar tabı kızım hemde battal beden
ya belkı kıyafetle çekecektır kadın açıp çıplak çekecek halı yok ya
sen çarşaf mı gıyıyosun mutlaka cektırdıgın resımlerde görunuyolar belkı cıkmamıstır kadın endıselıdır ılla muhalefet illa hiç anlamaya çalışmak yok ve maharet sanılır hıhhhNe farkeder ki? Normal bir şey mi kızının kıyafet üstünden göğüslerini göstermek?