Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
daha nıce dogum gunlerı yasarsınız ınşallah.bence en guzel 1 yas bebek ıcın evde yapılan bır dogun gunudur dıye duşunuyorum.guzel bır pasta tum aılıce.ben ole yapmayı duşunuyorum benımde burda cok fazla kımsem yok.dışarıda yapacagınız masraf ıle ona guzel bır hedıye alırsınız.evde hem sız hemde cocuk cok rahat eder.
Çağıracak çok kişi yoksa evde yapmak daha iyi. Bizim aile çok geniş olduğu için evde ağırlamak yerine pazar sabah kahvaltısı olarak dışarıda yapmıştık ama çocuk için zor oldu. Mama sandalyesinde oturttuk daha yürüyemiyordu, sıkıldı tabi.
Bir de genelde 1 yaş doğumgünleri bebeklerin pek hoşuna gitmiyor, ağlamalar, bağırmalar olabiliyor kalabalıktan.
Bu kahvaltı işi benim de aklıma yatıyor. Oğlum huy değiştirmezse sıkılacağını da çok sanmıyorum. Kucaktan kucağa gezip kendini sevdirmeyi çok seven bir çocuk. Daha 4,5 ayımız var ama. :))
halen kararsızım yoksa hiçmi yapmasam yıllar sonra çocuğum sorar diye yapacağım çünkü çağıracak kim varki anneanne yok dede yok kardeş yok ama napıyım ben ya çok üz<zgünüm
halen kararsızım yoksa hiçmi yapmasam yıllar sonra çocuğum sorar diye yapacağım çünkü çağıracak kim varki anneanne yok dede yok kardeş yok ama napıyım ben ya çok üz<zgünüm
kesinlikle yap bence.güzel bir anı olur.kimse yok ne demek anne baba bebiş var daha ne olsun birkaç komşu da gelir mis gibi olur. hem bence çok kalabalık iyi olmuyor çok gürültü patırtı çocuk da sıkılıyor sen de.biz evde yaptık evimizi çok güzel süsledik bol bol resim video.bizim de kimsemiz yok burda ama arkadaşlarla süper oldu.tavsiye ederim.