- 11 Ocak 2022
- 579
- 732
-
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Davet senin.kızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
sadece kuzenler dedim zaten o sayı için. :)ben evde yapıcam20 kisi bana kalabalik gelmedi evde kargasa olur tabi o ayri..bende bu sekilde kalabalik yaptim ama oturdugumuz binanin uygun yeri vardi orda yaptim cok iyi oldu
Ooo o zaman bide sizin saydiginiz yakinlarla 50 olur bu sayi yorucusadece kuzenler dedim zaten o sayı için. :)ben evde yapıcam
Aşırı kalabalıkta hır gürden başka hiçbir şey anlaşılmıyor.. Bence en yakınları çağırıp küçük bir kutlama hem sizin için hem de çocuk için daha güzel olur..kızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
Bunun doğrusu/yanlışı yok, çocuk sizin çocuğunuz, siz nasıl istiyorsanız öyle yapın bence.kızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
Bende çok büyük organizasyon yaptım. Yorulmadım serviste filan görevli arkadaşlar vardı. Bu sene çok az kişiyle kendi evimde mütevazi bir kutlama yapmayı düşünüyorum. Anne babam, eşimin annesi-ananesi bu kadar. :)kızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
Çekirdek aile içinde pastamızı kesip,kutlarız.Ne gerek var onca milleti toplamaya?Çok istiyorsanız,aile büyükleri ve birinci derece yakınları çağırırsınız olur biter.kızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
Hic o topa girmeyin basbasa kutlayın. Bu me yahu dugun mu. Bunun her yili var hep aynı curcuma. Nasil alistirırsaniz oyle giderkızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?
Bir de dogumgunü çocuguyla ilgilrnecek firsat bile olmaz. O kadar yetişkin insanin icinde napsin cocuk zatenÇekirdek aile içinde pastamızı kesip,kutlarız.Ne gerek var onca milleti toplamaya?Çok istiyorsanız,aile büyükleri ve birinci derece yakınları çağırırsınız olur biter.
yani davet senin, etkinlik senin. Ne istiyorsan zaten aile genişse herkesin çocugunun tek tek dogumgününe git vs zor olur, belki davetliler de istemiyordur. Ben de davet edilince gidiyorum ama zorunluluktan sadece ayıp olur mu diye. Yani biri çağırmasa okey, hatta daha bile mutlu olurdumkızlar ben çok geniş bir aileye gelin gittim. yani böyle kızımın doğum gününe sadece kuzenlerini çağırsam eşleri çocukları 20 kişi oluyor.ben doğum gününde sadece ananesi babanesi dedeleri teyzeleri amcası ve eltimi çağırayım diyorum daha bizbize olsun. ailede herkeste dadısının dıdısını bile çağırarak yaptı ve güzel geçmedi bi curcuna gitti öyle. siz aile arası yapma fikrim doğru mu ?