• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın derdi ne?

Hamilelik ve doğum süreciniz nasıl geçti ? Bunların hepsi bebeğinizin ruh halini ve enerjisini etkiler. Örneğin kullanılan suni bir sancının bile bebekte aylar süren gaz sancılarına neden olduğunu ve bunu bir tek hacamat gibi bir uygulama ile vücuttan atılabileceğini biliyor muydunuz? Bunun gibi birçok durum olabilir iyi gözlemleyin mutlaka bir durum vardır veya olmuştur...

Hamilelik ve doğum süreciniz nasıl geçti ? Bunların hepsi bebeğinizin ruh halini ve enerjisini etkiler. Örneğin kullanılan suni bir sancının bile bebekte aylar süren gaz sancılarına neden olduğunu ve bunu bir tek hacamat gibi bir uygulama ile vücuttan atılabileceğini biliyor muydunuz? Bunun gibi birçok durum olabilir iyi gözlemleyin mutlaka bir durum vardır veya olmuştur...
Hamilelik ve dogumum ilk ogluma gore oldukca kolay gecti.cok rahattim zaten ikiside sezeyandi.ayrica hacamatta oldum hem hamilelikte hemde oncesinde

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:

Back