- Konu Sahibi susukunhatun
Diş dönemiyse kehribar kolye sakinlik ve diş ağrısı azaltıyor diye duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vivi’nin de bebeği çok ağlıyor 7 aylık oldu nerdeyse . 1 saniye bile kucaktan inmek istemiyor . Ona da faydası olur belki yazılanların
Aaa ayni bizim minik:))))
Okuyacagım şimdi konuyuVivi’nin de bebeği çok ağlıyor 7 aylık oldu nerdeyse . 1 saniye bile kucaktan inmek istemiyor . Ona da faydası olur belki yazılanların![]()
Bence ek gidaya başlayin artık.6 ayindan da degil.bu zmana kadar hep aglardi bende gazdan derdim.son 1 aydirda iyi gibiydi son gunlerde basladi yine.dogdugundan beri 10 yil yaslandim diyorum gercekten asiri huysuz
Ayni :) benim yanimdada yalniz bi teyzem yasiyor yazik.diyor ordan bagiriyom sana uyutma su bebegi uyumak istemiyor rahat birak bi.Ayy teyzemin kızıda çok ağlıyomuş doğduğundan itibaren ne üniv hastanesi ne devlet ne özel hepsine götürdüler yok bir şeyi. O kadar ağlıyomuş ki komşular her gece geliyomuş kapılarına. En son bi komşusu gelip ay valla bir şey mi yapıyosunuz doğru söyleyin demişşimdi 10 aylık daha 1 aydır falan düzeldi dedi. Allah sabır versin ne diyeyim
Evet sanirim hala gecmemis gazi cunku surekli gaz cikariyor anliyorumki sindiremiyor daha.o yuzden ek gidaya daha sicak bakamiyorum.yani cozumu yokmu diyorum.herzman tasiyamamki iste kucuk birde oglum var.Alerjisi olabilir ayrica cok cok yuksek olasilikla infantil kolik. Gaz var gaz var... 6 aylik olunca gaz sıkıntısı bittiğini nasıl anladiniz? Böyle bir kaide yok. Hala sindirim problemi yasiyor olabilir, siz destek vermeden pirtini rahat yapiyor mu? Yapiyorsa ve buna ragmen sebepsiz agliyorsa adaptasyon surecinde hala. Kolik bebek annesiyim bu arada. 8.5 aylik oğlum doğdu doğalı kucakta ve azalmasina ragmen hala gun icinde aglar mizildar. Psikolojinizi hazirlayin ve su kadarlik olsun şöyle olur bu kadarlik olsun böyle olacak kaliplarini kafanizdan atin. Her bebek ayri bir mizacta. Ana kucagini takip sık sık kucakta ten temasi yapmalisiniz. 10 kg oldu hala taşıyoruz biz. Allah yardimciniz olsun. Probiyotik takviye ve olasi reflü icin de doktorunuza danışın mutlaka.
Paraben olmayanlar da var. Kullanın lütfen. Bebekken depolar dolmaz ise ileride o depoları doldurmak çok çokk zor oluyor. Bbeklşkte edinilen depolar çok kıymetli
Demir damlasıKan ilaci dedigin sey nedir?
Demir damlası
Sağlık ocağında veriyorlar vegaferon vs
Bu her çoçuga gerekli degil ki. Bu kan tahliline bagli. Cocukta demir eksikligi varsa, ekstra vitamin verilir tabiki.
Ki benim bildigim herseyin fazlasi zarar, keza demirde.
Ondan daha önemlisi D vitamini. Onun kan tahliline bile gerek yok. Özelikle kisin, her çoçuk 6 yasina kadar d vitamini almali her gün.
Duyu butunleme diye birsey duydunuz mu? Bir arastirsaniz belki faydasini gorursunuz.Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan![]()