• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın çürükleri yardım

shrldyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
26
0
86
İstanbul
merhaba benım kızım 4 yaşında dişleri çök çürüdü nerdeyse azılar gıttı 1 senedir çok dişçi gezdik ama dökülcekler dıye bir şey olmaz dediler ama kızımın zaten konuşması gecıktı ve 8 aydır dil terapısı aldık ve şimdi çocuk dişçi bulduk ama oturup temizlettırmedi dişçide anestezı altında 2 saatte bıter çocuga ezıyet yapmayalım dedı sizin görüsünüz ne olur yardım ederseniz seınırım teşk.

merhaba benım kızım 4 yaşında dişleri çök çürüdü nerdeyse azılar gıttı 1 senedir çok dişçi gezdik ama dökülcekler dıye bir şey olmaz dediler ama kızımın zaten konuşması gecıktı ve 8 aydır dil terapısı aldık ve şimdi çocuk dişçi bulduk ama oturup temizlettırmedi dişçide anestezı altında 2 saatte bıter çocuga ezıyet yapmayalım dedı sizin görüsünüz ne olur yardım ederseniz seınırım teşk.

o kadar küçük bir çocukda anestezi altında yapılmaı daha uygun olur.yoksa tedavi sırasında yaşadıkları onda bir travma oluşturacakdır.daha sonraki tedavilerde hep o anı yaşayacakdır.geç kalmadan hemen yaptırın tedavilerinizi

Back