- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
Benim kuzenim ergenliğinde bile bitliydi hep de saçını ütüler, düzleştirirdi. İlk defa duydum bu yöntemi.Kızınız küçük değilmiş
Saçı güzelce temizleyin, iyice tarayıp kuruttuktan sonra olabildiğince yukarıdan baslayip düzleştirin. Hatta bir tel bile kaçırmamak için ayira ayira yapın ,güzelce her yeri.
Sirke mirke kalmaz.
Benim zamanımda duzlestiriciler yoktu,utuleye utuleye kurtulmustum sirkelerden
O ütünün/düzleştiricinin sıcağına hiçbir bit yumurtası dayanamaz.Benim kuzenim ergenliğinde bile bitliydi hep de saçını ütüler, düzleştirirdi. İlk defa duydum bu yöntemi.
Kizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Biliyorum o var bide gaz yağı kafalar pırıl pırılAnnemin halası kafama sinek ilacı sıkmıştı
Doğal hindistan ceviz yağisi ile iyice başini ovulayin .Hiç kuru saç kalmasın .özelikle kulak arkasını ve ensesini ,sonra streç filmle kapatın ve 30 dak. bekletin.Kizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Paranit bir işe yaramıyor benim kızımda bitlendi bitex diye sampuan var biz onunla kurtulduk sprey de olan biti geçirmiyor sadece bit olmadığı zamanda korunmak amaçlıKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Ay bize de. Gaz yağı ile kurtulmuştuk en son. Şimdi diyorum annemlerin yaptığı deli cesaretiymiş resmen.Gaz sürmüştü annem
Bide saçını kısa kestirin.
Öğretmeniyle görüşün.
Çocukken niye bitlenilir ki acaba .
Bende bitlenmiştim
Resmen yanmıştım ama geçmişti sonraBiliyorum o var bide gaz yağı kafalar pırıl pırıl
Ayyyy bikere tam 4 ay geçmemişti bende annem. önüne oturtturdu ayıkla babam ayıkla yok bitmiyordu kaç şişe şampuan bitti bana mısın demediler sonra benzinle yıkadılar canımıza tak etti oda gözüme kaçtı bide ay cehennem gibiydiKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Hahajajdjj benim anamdacanım anam ispirtoyla temizlerdi bitler geldiğine bin pişman olurdu
bu konuyu okuyunca psikolojik kafam kaşınmaya başladıHahajajdjj benim anamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?