Kizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Yalan o bit tokalaribit tokalarindan taksaniz bu asamada ise yaramaz mi bilmiyorum soruyorumbir yandan temizlemenizde lazim ince tarakla :/
süreklisirkeli su ile yıkayınKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Annemin halası kafama sinek ilacı sıkmıştıcanım anam ispirtoyla temizlerdi bitler geldiğine bin pişman olurdu
Canım bildiğimiz erkek traş köpüğü ile kapla saçını streç sar 3 günde bir tamamen yok oluyor benimde almadığım ilaç şampuan kalmadı saçı cok uzun kızımın bu şekilde temizlendi birdaha da gelmedi sirkeli suda işe yarıyorKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
Lavanta sirkesiKizlar slm kızım 2 ye gidiyor kasiniyodu ama anlamadık on gün öyle sürdü. Baktık ama göremedik sık ve sarı saçlı zaten neyse ilerlemiş oldu. Farkedince paranit şampuanla yıkadım taradım ertesi gün yine kaşınıyor bidaha spreyini aldım uyguladım bugün hala kasiniyor. Sürekli oda kimyasal peşpeşe kullanılmaması gereken bişey e ben ne yapicam şimdi bu ilacids hergun sürmekte tahriş eder zaten haftada bir yazıyor. Arkadaşım sık uygulamis tahriş olmuş saçın bı kısmı dökülmüş falan. Hergun bu paranit uygulayan oldumu zarar verirmi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?