• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın beşiği

odasınıda görmüştüm ben,sepetide odasıda çok güzel,güle güle kullanın annesi .a.s.

durucum ben odasını ve diğer eşyalarınıda çok beğenmiştim kızının. Allah bahtınıda öyle güzel yapsın inşallah. herşeyi gerçekten çok özenli seçilmiş.ayrıca tertip düzen 10 numara bayıldım valla. neydi o dolaplar.. senin doğuma çok az bi zaman kalmış bir nefeste kurtarsın rabbim inşallah. ben odanızdaki tavanda asılı lambayı çok beğendim hani şu pembe ve kelebekli olan. onu nerden ve kaça aldığını yazabilirmisin canım o kadar hoşuma giden olmadı çünkü benim hiç başka yerde. sizinki çok hoşmuş. tam prenseslere layık :) güle güle kullansın kızın cicilerini annesi.. hayırlı doğumlar..

maşallah canım beşik çok güzel güle güle kullansın bebeğin
odayı eşyaları da çok beğenmiştim zaten
bir sorum olacak canım
bebek arabası ne markaydı
benim bebeğim yok hamile de değilim ama merak ettim çok güzel

beşiği de odası gibi çok güzel canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

çok güzel bi beşik allah bizlerede sizinkiler gibi melekler nasip eder inş. bizlerde alırız böyle cici cici beşikler :))

Odasını da gördüm ama mesaj yazmaya kapatılmış o yüzden yazamadım. Odası da, beşiği de, cicileri de herşeyi harika olmuş. Allah sağlıkla sıhhatle kullanmayı nasip etsin inşallah...

ay cok tatlı benimde elli günlük bi oluşum var sizinkinkine benzeyen bişe almıştık sadece bi hafta kulladık kullanımı süperdi inşallah hayırlısıyla kızını kucagına alırsın canım

beğenmenize cok sevindim arkadaslar allah daha iyilerini güzellerini sizlere nasp etsin insallah...güzel dilekleriniz ve dualarınız içinde cok tesekkür ederim aminnnnnnnn....allah bir avazda kurtarsın bizleri....allah herkese en kısa zamanda annelik duygusunu yastsın insallah..
odamızdaki avizeyi sormus bi arkadasım canım onu mobilyanın yaında hesiye verdiler magazadan almadım yani
bebk arabamızı sormus bi arkadasımda markası jane canım..
saglıkla kalın

Back