• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakın perişan durumdayım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mina B
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla haklılık payınız bayağı var şöyle ki bende yeni yeni bıraktım mamayı benimde çok şükür sütüm var emiyor da doymuyor da olabilir çünkü şöyle ki bir iki kere böyle ağlayınca mama verdim daha sakinleşti sanki fakat bunun çözümü nedir bilmiyorum çünkü mama vermek istemiyorum
Doymuyorsa vereceksiniz bebeginize yazik

Valla haklılık payınız bayağı var şöyle ki bende yeni yeni bıraktım mamayı benimde çok şükür sütüm var emiyor da doymuyor da olabilir çünkü şöyle ki bir iki kere böyle ağlayınca mama verdim daha sakinleşti sanki fakat bunun çözümü nedir bilmiyorum çünkü mama vermek istemiyorum
Mama kötü bir şey değil.
Yani tabi ki anne sütünün yerini hiçbir şey tutmaz ama eğer bebek aç kalıyorsa mama vermekten çekinmeyin lütfen.

Kızlar benim bir buçuk aylık bir bebeğim var ve son bir haftadır asla ama asla uyku yok ona yani ne gece ne gündüz abartısız hiç uyumuyor neredeyse ve bazen öyle ağlıyor ki sakinleştiremiyorum bile gazını falan da çıkarıyorum sürekli yani çok tuhaf bu aydaki bir bebek bence bu kadar uyku uyumamasi lütfen bir bilgisi olan aydinlatsin beni
Sakin olun öncelikle 6-8.haftalar bebeklerin en zor atak haftalarından biridir.Sürekli ağlama krizleri bitmeyen gazları vardır.İstediğiniz kadar gaz çıkartın vücudu hemen yine gaz üretiyor.Bu da onu aşırı rahatsız ediyor.Gaz damlasını değiştirin.Ayaklarını sıcak tutun.Ilık duş güzel bi yağla masaj iyi gelebilir

Back