• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızımın beşiği

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
SELAM ARKADASLAR KIZIMIZA ANNEANNESİ YATAK ODASINA KOYMAMIZ İÇİN BEŞİK ALDI BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ?

tam minik bi gelin yatagı..çok tatlı allah saglıkla kucagına almayı büyütmeyi nasip etsin cnm:)

odası zaten cok gzeldi ama yatagıda cok güzel .inşallah sağlıklı hayırlı bi şekilde gelirde yavrunu orada büyütürsün annesi.benimde bi oluşum var şimdi ikinci geliyor bende oona oda yapıcam ama şimdi 3 aylık daha erken bekliyorum.böle yapılanlara bakıyorumda insan ne kadar heves ediyor değil mi?bebişinizle sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat diliyorum.sevgiyle kalın.onuda doğduğunda bizim yerimi,ze bol bol koklayınnn:)))

arkadaslar cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz içinde dualarınız içinde...begenmenize cok sevindim...öpüyorum sizleri

durucum beşik bi harika gerçketen mışıl mışıl uyusun içinde minik prensesin

çok begendım canım cok guzelmıs
allah ıyı gunlerde kullanmayı nasıp etsın
gercı cok kullanamıcak bunu bebısın maşallah cok tombıs:)

durucum odanız gibi beşiğinizde çok güzel bizim beşiğimiz sizinkinin pembesi canım.. çok güzel allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin cnm..

hepinize cok tesekkür ederim canlarım..allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah...

hihoyyyt
Çok da zevkliymiş anneanneniz...
Çok beğendim...:lepi:
Allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsinde,
o fıstıkda huzurla uyusun inşallah...

biz ayaktayız kızımla bu saatte:))) uykumuz kaçtıda.....
yorumlarınız ve dualarınız için çok tesekkür ederim...aminnn...beğenmenize sevindim arkadaşlar

Beşiği de odası gibi çook güzel kızının..
Allah güle güle iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
Ben de odamıza böyle sepet beşik almayı düşünüyordum..
Ama abimin kızının park yatağını birkaç aylığına alıcam, sonra da odasını ayırıcam zaten..
O yüzden sepet beşikten şimdilik vazgeçtim..

Back