• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın bacakları parantez...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

YZN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
29
0
86
Konya
merhaba arkadaşlar 6 aylık bir kızım var. bacakları dümdüz değil. biraz parantez gibi.2-3 aylıkken doktora sormuştuk anne karnındaki duruş şeklindendir düzelir dmişti.ama hala düzelmedi. geçenlerde başka bir doktora daha sordum. ortopedi bölümüne götürmemi tavsiye etti. 2 yaşına kadar birşeyler yapılabilir dedi.bu durumu yaşayan var mı? yada bu konuda bilgisi olan?düzelir mi sizce. malum kız çocuğu ilerde sorun yaşamasını istemiyorum.ayrıca bu durum bizde genetik. babamızın bacakları parantez.

canım madem dr.un ortopediyi önerdi çok geç kalmadan götürmelisin kesinlikle
bişeylerin yapılıp yapılmıcağını en iyisi uzman bir hekim bilebilir bence burdan sana ne desek boş

masajla düzelebilir.
ben bebeğimi özbek masöre götürmüştüm. masaj türkiyede çok yagın değil ama yurt dışında mecbur gibi demişti. ve kemiklerinin elastik olduğunu ve sabırlı masajla düzelme sağlıcağını söylemişti. ortapedi doktoruda muhtemelen masaj vericektir.

Back