Kızımın arkadaşının babasi

Yaptıklarınız doğru tabiki kızınızla asla mesafeli olmayın arkadaşı kıymeti binmesin..Bu şekil yaparak kızla görüşmenize engel olmayacak niye mi? Aynı okula gidiyor aynı sınıf arkadaşıdır muhtemelen.. kızının kaçıncı sınıfa gidiyor bilmiyorum ama yeni nesil soruları çok zor.. derslerine vakit ayırması gerekiyor. Kızının çevre ortamı çok önemli .. eğer çevrede ders çalışmayan arkadaşları doluysa kendi de çalışmak için bir motive olmaz. Yok mu çalışkan öğrencilerle arkadaşlık kursun?

Bu şekil yaparak kızla görüşmenize engel olmayacak niye mi? Aynı okula gidiyor aynı sınıf arkadaşıdır muhtemelen.. kızının kaçıncı sınıfa gidiyor bilmiyorum ama yeni nesil soruları çok zor.. derslerine vakit ayırması gerekiyor. Kızının çevre ortamı çok önemli .. eğer çevrede ders çalışmayan arkadaşları doluysa kendi de çalışmak için bir motive olmaz. Yok mu çalışkan öğrencilerle arkadaşlık kursun?
Benimde kızıma anlatmak istediğim bu.sen derslerine varkit ayır diyorum.diger arkadaşlarının dersleri çok iyi.ama bu kıza bulaştığı da beri benimkide bosladi

Benimde kızıma anlatmak istediğim bu.sen derslerine varkit ayır diyorum.diger arkadaşlarının dersleri çok iyi.ama bu kıza bulaştığı da beri benimkide bosladi
Diğer dersleri iyi olan arkadaşlarıyla arası nasıl acaba? Bu kızla takıldığından beri ikisi dışlanmışta olabilir mi en kısa zamanda sınıfın sorumlu öğretmeniyle konuş bilgi al derim ona göre duruma göre hareket edersiniz.

Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Eşinizin bizzat arayıp bir daha kızımı ararsan .....diye bir cümle kurması gerekiyor geç bile kalınmış.
Sorun çıkaran bir erkek var sizi dinlemeyip ısrarla kızınıza tabiri caizse salça olan.ilk anda eşiniz elini masaya vurmaliydi.Karsi taraf baştan beri sizi kaale almamış iş buralara gelmiş.

Allah yardımcınız olsun. Arkadaş o kadar önemli ki, yerinizde olsam elinden telefonu alır okulunu değiştirirdim. Benim bir arkadaşım böyle bir arkadaş yüzünden derslerini bıraktı kendine uygun olmayan biriyle tanıştı sonunda da onunla evlendi. Ama siz sakin olun, baskı ile değil ama konuşarak çözün bu yaşlarda insanlar çok hata yapabilir, anne baba olarak bizim yönlendirmemiz yol göstermemiz gerekir diyin. Sizin çok önceden kızınıza adamın aramaması için bir çözüm bulmanız gerekirdi. Normalleşmiş ama asla normal değil.

Diğer dersleri iyi olan arkadaşlarıyla arası nasıl acaba? Bu kızla takıldığından beri ikisi dışlanmışta olabilir mi en kısa zamanda sınıfın sorumlu öğretmeniyle konuş bilgi al derim ona göre duruma göre hareket edersiniz.
Onlarla arası gayet iyi.ama bu kızla yakın oturuyoruz.birde okul dışında kucukltukte. Beri arkadaşlar o yüzden bu bag

Allah yardımcınız olsun. Arkadaş o kadar önemli ki, yerinizde olsam elinden telefonu alır okulunu değiştirirdim. Benim bir arkadaşım böyle bir arkadaş yüzünden derslerini bıraktı kendine uygun olmayan biriyle tanıştı sonunda da onunla evlendi. Ama siz sakin olun, baskı ile değil ama konuşarak çözün bu yaşlarda insanlar çok hata yapabilir, anne baba olarak bizim yönlendirmemiz yol göstermemiz gerekir diyin. Sizin çok önceden kızınıza adamın aramaması için bir çözüm bulmanız gerekirdi. Normalleşmiş ama asla normal değil.
Adamın kendinede söyledim annesinede anneannesinede her yolu denedim.okadar yapiskanlarki anlatamm.benim okulu değiştirmekten başka şansım yok sanırım.kopartmam gerek bu arkadasligi

Adamın kendinede söyledim annesinede anneannesinede her yolu denedim.okadar yapiskanlarki anlatamm.benim okulu değiştirmekten başka şansım yok sanırım.kopartmam gerek bu arkadasligi
Mutlaka okul değişikliği yapın. Eğer evleriniz çok yakınsa taşınsanız iyi olur.

Kızınıza da " bazen çok sevdiğimiz bir arkadaşımız bize bir şekilde zarar verir, bizi huzursuz eder. Bu durumda o kişiyi çok sevsek de iletişimimi kesmemiz gerekir" diyebilirsiniz. Bu şekilde uyarmak ve durumu anlatmak daha faydalı olabilir.

X